„Преди обед“ празнува 9 години с ексклузивни гости и 9 звездни провокации към водещите

Деси и Сашо застават от другата страна на микрофона на патерица - с честни отговори на зрителските въпроси в социалните мрежи

Реклама

"Преди обед" става на 9 години и ще отбележи празника подобаващо – с много изненади, добро настроение и разбира се, в компанията на ексклузивни гости на 8 февруари.

На рожден ден като на рожден ден, а още по-добре, когато е двоен! Деси Стоянова и Сашо Кадиев празнуват заедно с най-успешния футболист на България - Христо Стоичков, който навършва 55 и ще се включи в предаването директно от Маями, където работи и живее.

В първо интервю за българска медия, звездата Пер Гесле от "Роксет" ще говори откровено пред Георги Тошев за годината, прекарана без Мари Фредриксон, и за самостоятелния си път в музиката.

В поредицата „Влиятелните“ и в разговор за славата Деси Стоянова ще срещне зрителите с певицата Емилия, която е в топ 30 на най-следваните българи в социалните мрежи.

Празникът в ефира ще продължи с много изненади и с участието на всички пред екраните. Те ще могат да задават в Инстаграм и Фейсбук страниците на „Преди обед“ своите въпроси към Деси и Сашо, които обещават да са честни, както винаги! В същото време, 9 популярни личности, които са гостували най-често на емблематичното диванче в предаването ще си "върнат" на водещите с различни провокации.

Какво се случи през изминалите 9 години? Репортерите на "Преди обед" ще разкажат 9 вълнуващи истории на хора и места, които са били герои в ефира и са претърпели развитие.

И за финал, но не и по важност – рожден ден без торта не може! Деси, Сашо и Рая  ще се включат в сладко кулинарно предизвикателство, за да осигурят почерпката за празника. Директно от Лондон, техен ментор ще бъде не кой да е, а шеф Иван Александров, който направи тортата за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл.

А за да бъде празникът истински, тримата водещи ще го отбележат и на точната дата – 6 февруари, събота, когато ще бъдат специални гости на Натали Трифонова, която им е подготвила още COOLt-ови изненади и провокации.

ПОСЛЕДНИ

Реклама