Предстои Радиокомпания Си.Джей да обяви новата си програмна схема и водещи на рок радиото на България Z-Rock

В резултат на сериозен външен натиск, компанията губи оперативния контрол върху част от честотите, на които радиото се излъчва

Реклама

През последния месец върху Радиокомпания Си.Джей ООД по повод трансмисията на радио Z-Rock бе упражнен натиск, с какъвто през последните повече от 20 години компанията не се е сблъсквала. Това довежда до нелепата ситуация, в която от днес радиослушателите и онлайн юзърите в България имат достъп до две радио станции с името Z-Rock, а от днес сайтът на рок радиото на България също е дублиран.
 
Радиокомпания Си.Джей ООД категорично се разграничава от подхода и действията, които Фондация „Радио Нова Европа“ и „Радио Оберон Макс“ предприеха в последния един месец, които доведоха до невъзможност да доставяме програма Z-Rock до всички наши слушатели.
 
Верни на принципите си за развитие на медийни платформи и най-вече водени от желанието си да запазят облика, характера и значимостта на едно от най-успешните и обичани радиа в България – Z-Rock, мениджмънтът и екипът на Радиокомпания Си.Джей ООД прави всичко възможно в най-кратки срокове да предложат отново на своите слушатели качествени предавания и музикална програма, подкрепена с любими гласове на рок музиката като водещи.
 
„В най-скоро време ще обявим новата програмна стратегия на радио Z-Rock, като искаме да уверим всички фенове на радиото, че мениджмънтът и екипът на компанията сме изцяло водени от желанието си да отговорим на техните високи очаквания. Вярваме, че въпреки неприятната ситуация в момента, която, за съжаление, ощетява на първо място слушателската аудитория, ще успеем в най-кратки срокове да разнообразим, обогатим и обновим съдържанието на радио Z-Rock.”, споделиха от Радиокомпания Си.Джей ООД.
 
Радиокомпания Си.Джей ООД е единственият притежател на словната марка Z-Rock, регистрирана в клас стоки и услуги 38 – телекомуникации, съгласно приложимото българско законодателство. Правото да използва марката Z-Rock за разпространение на радио програма, както и регистрацията на домейна www.zrock.bg принадлежaт единствено на Радиокомпания Си.Джей ООД, което включва всички радио честоти, за които компанията притежава правно основание да продължи да излъчва, както и всички останали медийни платформи, на които програмата е достъпна, включително www.zrock.bg и www.voyo.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама