През октомври – всеки петък ново хорър заглавие на Voyo.bg

Три седмици преди фаталната нощ онлайн видео платформата на bTV Media Group отправя предизвикателство към най-смелите си зрители

Реклама

Хелоуин се празнува в много краища на света, но най-голяма популярност има в САЩ и в родината си – Ирландия. Коледа е единственият празник, който успява да надделее хелоуинската еуфория, но пък 31 октомври е рекордьор по продажба на бонбони и лакомства.

Истинско изкушение от ужаси ще предложи Voyo.bg на своята аудитория през октомври. Всеки петък ще има нов хорър филм, а на 31 октомври - допълнителнo още пет страшни заглавия.

Маратонът на страха започва на 7 октомври с „Възкресение”, последвано от „Инцидент в предградията”, „Клането на летния лагер”, „Пандорум”, „Фабрика на смъртта”, „Смъртоносна оценка”...

Три седмици преди фаталната нощ онлайн видео платформата на bTV Media Group отправя предизвикателство към най-смелите си зрители. Всеки харесал фейсбук страницата на платформата за платено видео съдържание и стрийминг, може да качи своя снимка с най-интересното си превъплъщение от нощта на Хелоуин и да събере възможно най-много фейсбук харесвания.  

Трима от най-креативните зрители, събрали най-много харесвания, ще бъдат наградени от Voyo. Повече информация за играта ще има от 10 октомври на фейсбук страницата https://www.facebook.com/VOYO.BG/?fref=ts.