Профайлър търси помощ от баща сериен убиец в новия сериал „Блудният син“ по bTV Action

Заплетени криминални случаи, зрелищни екшън сцени и емоционални обрати очакват зрителите всяка делнична вечер в 20:00 ч.

Реклама

Сензацията в американските сериали за последните две години – „Блудният син“ (Prodigal Son) – е поредното премиерно касово заглавие, с което bTV Action ще зарадва зрителите си в рубриката „Екшън в 8“. Стартът е на 21 януари (петък), а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч. с повторения в събота и неделя от 15:00 ч.

Историята:

Криминалният психолог Малкълм Брайт (Том Пейн) притежава необикновена дарба – знае как мислят убийците и как работи съзнанието им. Причина за това е собственият му баща – един от най-известните и коварни серийни убийци в САЩ през 90-те – д-р Мартин Уийтли (Майкъл Шийн), известен като „Хирурга“. Именно Малкълм помага на полицията за залавянето му и от тогава не го е виждал.

 

След като е нает в полицията в Ню Йорк като профайлър Малкъм получава първия си случай, който по ирония на съдбата е да разкрие убиец, подражаващ на „легендарния“ му баща. Това разтърсва из основи света на психолога, който преживява отново ужаса от детството си и събитията, довели до ареста на баща му.

 

За да изпълни професионалния си дълг и да разбере мисленето на новия „Хирург“, „блудният син“ се принуждава да отиде в затвора, за да се срещне с баща си след 10 години. Мартин помага на сина си да разкрие самозванеца, но в замяна на това иска двамата да се сближат. Готов ли е обаче Малкъм да даде втори шанс на баща си и дали той наистина се е променил – зрителите ще разберат от 21 януари (петък), всяка делнична вечер от 20:00 ч. в епизодите на сериала „Блудният син“ по bTV Action.

 

Актьорите:

В кожата на „блудният син“ влиза един от най-обещаващите млади актьори Том Пейн, за когото това е първа главна роля. Продуцентите на сериала залагат на Том след успешното му превъплъщение на Пол Ровиа в поредицата „Живите мъртви“, благодарение на която става известен в цял свят. В ролята на серийния убиец и баща на Малкълм – д-р Мартин Уийтли – ще видим носителя на „Златен глобус“ Майкъл Шийн.