„Пустинна буря“ е новата дигитална рубрика на bTV Media Group, посветена на Световното първенство в Катар 2022

Водещи на специалната поредица са спортните журналисти на bTV Валери Генов и Калоян Кюркчиев

Реклама

В най-горещата футболна зима bTV Media Group ще проследи отблизо най-интересното и любопитно от Мондиала в Катар в две специални рубрики. Наред с „Мондиалът на звездите“ с водещ Илия Илиев, където вече гостуваха Веселин Маринов, Димитър Калбуров и братя Аргирови, от тази седмица запалянковците могат да се насладят и на новата дигитална поредица, посветена на Световното първенство по футбол 2022 – „Пустинна буря“.

В пилотния епизод, който вече е достъпен на спортния сайт btvsport.bg, ще научите всичко за домакина на първия в историята Мондиал през зимата, а водещите – спортните журналисти Валери Генов и Калоян Кюркчиев, са подготвили прогнози и много любопитни факти.

Зрителите ще могат да се включат в специалната фентъзи игра, в която ще имат възможност да създадат собствен дрийм тийм отбор във виртуалното световно първенство на FIFA, а всяха суха мрежа, асистенция или гол на техните футболисти ще им носи точки. Бюджетът е 100 милиона, селектираните играчи са 15, а bTV Спорт вече има отворена група за всеки един.

Победителят в крайното класиране ще има изключителната възможност да участва като гост в студио Шампионска лига веднага при подновяването на фазата на елиминациите през февруари.

Не пропускайте „Пустинна буря“ с Валери Генов и Калоян Кюркчиев – всеки понеделник, сряда и петък онлайн на btvsport.bg!