Радио N-JOY празнува 17 години с концерт на живо и игра в радиоефира

Група Innerglow влиза в студиото на N-JOY за двучасов сет, воден от Инспектор N-JOY и Доменика Димитрова

Реклама

На 1-ви юни радио N-JOY навършва 17 години в ефир като една от най-обичаните и разпознаваеми радиостанции в страната. По повод празника радиото започва празненствата още от днес с игра в ефира, която ще продължи до 2-ри юни. В „Пожелай "Честит рожден ден, радио N-JOY" всички почитатели на радиото могат да се включат в надпреварата за вкусни торти и висококачествени слушалки, като изпратят поздрав на Facebook страницата на радиото! Креативността е добре дошла, а всяка вечер след 18 ч. чрез томбола ще награждаваме по един късметлия.

Голямата изненада, която радио е подготвило, ще е на 1-ви юни с една от най-горещите групи в страната, а именно Innerglow. Навръх рождения ден на радиото в програмата ще има специален двучасов сет от 17 до 19 ч., който всички фенове на хубавата музика ще могат да следят в Instagram профила на радиото. С директен стрийм от промененото студио на N-JOY ще навлезем в звездна атмосфера с акустични изпълнения на едни от най-любимите парчета на групата. Водещи на програмата в празничната вечер ще бъдат емблематичният Инспектор N-JOY и чаровната водеща на радиото Доменика.

Очаквайте повече подробности в следващите дни и не пропускайте да следите ефира на радиото, както и профилите на N-JOY във Facebook и Instagram. Празнувай с любимото радио! Честит рожден ден, радио N-JOY!

ПОСЛЕДНИ

Реклама