Радио N-JOY празнува 18 години в ефир и подарява двойни билети за едни от най-горещите концерти в България тази година

Всеки може да спечели билети за Ed Sheeran, Sofia Live Fest, Lenny Kravitz, Мария Илиева и други страхотни изненади от играта на радио N-JOY

Реклама

Радио N-JOY празнува 18 години в българския радиоефир в такт с музиката. Любимата радиостанция на хиляди отбелязва пълнолетието си, подарявайки билети за едни от най-горещите концерти в България тази година! Ed Sheeran, Sofia Live Fest, Lenny Kravitz и Мария Илиева са само част от концертите, за които радиото ще раздава билети по случай рождения си ден. От днес до 21-ви юни във Facebook страницата на радио N-JOY ще има дневни постове, които всеки делник ще дават възможност на един човек да спечели билети за концерт за двама! Знаем, че музиката трябва да бъде споделяна, затова радиото ще подарява не един, а два броя билети!

Благодарение на екипа от професионалисти, които създават радиото, N-JOY вече 18 години е на върха на слушателските класации, поставяйки на първо място своята аудитория, качествената музика и доброто настроение. През всички тези години екипът на радиото фокусира усилията си да покаже хубавата страна на живота, да даде предимство на добрите новини, но най-вече да обогатява и забавлява своите слушатели. По традиция и тази година N-JOY подарява за своя празник незабравими музикални изживявания, любими изпълнители и невероятни концерти на живо! Пълните правила на играта можете да намерите тук.

Радио N-JOY призовава малки и големи да празнуват заедно с него и с едни незабравими концерти! Не пропускайте да посетите Facebook страницата на радиото и да се включите в играта. 18 години радио N-JOY, 18 години САМО ХИТОВЕ! Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да видите първи най-новото в ефира ни.

ПОСЛЕДНИ

Реклама