Radiomate е новото приложение на bTV Radio Group

Слушайте онлайн на едно място любимите си радиостанции N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, както и много музика, новини, интервюта и забавление

Реклама

Radiomate е новото безплатно приложение на bTV Radio Group, което позволява на потребителите да слушат в реално време пет от любимите им радиостанции. Радио N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock вече могат да бъдат намерени на едно място онлайн и са достъпни за устройства с Android и iOS. На новата мобилна платформа потребителите ще могат да намерят висококачествена музика, новини, интервюта и забавления, където и да са – на път, у дома, на почивка или дори в чужбина.

Приложението Radiomate позволява на потребителите изключително лесно и интуитивно да превключват между различните радиостанции, без да напускат приложението. Благодарение на фоновия режим на работа, аудиослушателите могат да следят любимото си радио в движение. Radiomate предлага дори заглавия на най-актуалните новини от всички сайтове на радиостанциите, част от bTV Radio Group.

Чрез новото приложение потребителите ще могат да слушат и Classic FM – първото радио за класическа музика в България, което от 2023-та година се излъчва само онлайн. Classic FM продължава да развива дейността си активно, защото екипът на радиогрупата вярва, че това не е просто радиостанция, а кауза за съхраняване, популяризиране и развиване на класическата музика в България. Затова и от bTV Radio Group ще работят в посока развитие на уебсайта и популярната Facebook страница на Classic FМ, превърнали се в едни от водещите български източници за новини от сферата на класическата музика.

Новото приложението на bTV Radio Group ще продължи да се развива, за да удовлетворява нуждите на всички фенове на радиото, дигиталното аудио и висококачественото онлайн съдържание.

ПОСЛЕДНИ

Реклама