Рубриката „Българите на олимпийския връх“ продължава в “Тази сутрин“ до 19 юли

Реклама

Специалната поредица за Олимпийските игри в Париж „Българите на олимпийския връх“ продължава в ефира на bTV и “Тази сутрин“ до 19 юли. В пет поредни издания до старта на Олимпиадата, зрителите ще си припомнят някои от най-значимите спортни успехи и ще научат личните истории на българските олимпийци по пътя към върха.

В студиото при Златимир Йочев предстои да гостуват олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, световен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова; едно от величията в българската лека атлетика и носителка на олимпийско злато в тройния скок Тереза Маринова; олимпийската медалистка в спортната стрелба Антоанета Костадинова; легендата на българската, арменската и световна борба, двукратен олимпийски, трикратен световен и шесткратен европейски шампион Армен Назарян; европейската и световна шампионка по художествена гимнастика, „Диамантената българка“ (според вестник „Таймс“) Илиана Раева.

Очаквайте „Българите на олимпийския връх“ всеки петък след 09:00 часа в ефира на bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри, както и самите гостувания, ще бъдат публикувани в каналите и социалните мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg.