С голям концерт на N-JOY се завръщаме „Отново на училище“ на 16-ти септември

Игри с големи награди и съвети за превенция на рискови ситуации очакват всички гости на събитието

Реклама

Михаела Маринова, Поли Генова, Iskrata, Дара Екимова, Валерия Войкова – VALL и Tony Kwon ще излязат на сцената на „Отново на училище с радио N-JOY“ на 16-ти септември. С голям концерт с вход свободен радиото ще даде начало на новата учебна година, придружен от много игри с награди на Голямата поляна в Южния парк. В рамките на три часа, от 10:00 до 13:00 часа, всички почитатели на хубавата музика ще  се насладят на хитови парчета, ще се срещнат с любимите си изпълнители, ще могат да се включат в зелена акция по почистване на района и ще получат полезни съвети за предпазване в рискови ситуации.

За пореден път радиостанцията ще даде възможност за изява на талантливите музиканти и среща с любимите им фенове в специално обособен кът. В рамките на „Отново на училище“ N-JOY ще организира и най-голямата акция за почистване на открито, част от националната доброволческа кампания „Да изчистим България заедно“. Всички посетители ще получат ръкавици и чували и могат да се включат в почистването на района. Като социално отговорна медия радио N-JOY организира събитието с идеята да информира и помогне на подрастващите и техните родители да живеят в спокойна и безопасна социална среда. И тази година радиото поставя фокус върху безопасността, като за децата и родителите ще бъде организирана среща с представители на Главна дирекция „Национална полиция“, както и на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, по време на която ще бъдат дадени полезни съвети за превенция в рискови ситуации и безопасност по пътищата.

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.

Списъкът с участниците, които ще участват в събитието продължава да расте и съвсем скоро ще бъдат обявени и останалите изпълнители.

ПОСЛЕДНИ

Реклама