С каналите на bTV Media Group в началото на дългата почивка

Вижте какво подбрахме за вас на 21 и 22 април

Реклама

С началото на четирите почивни дни идва време и за активна почивка. Ако обаче не сте планирали нищо специално, защо да не си прекарате весело пред ТВ екрана? Ето какво можете да гледате по каналите на bTV Media Group през уикенда:

bTV

Любимите ни почивни събота и неделя традиционно започват с предаването на Лора Крумова от 9 до 11 ч.

От 16:30 ч. гледайте романтичния екшън "Като рицарите"- От 20ч. идва драмата със Скарлет Йохансон и Хю Джакман "Престиж"

От 19:30ч. през уикенда не пропускайте и радследванията на bTV Репортерите. Тази събота и неделя Миролюба Бенатова разказва за цената на славата.

В неделя от 11 ч. бъдете с Меги и Нели и "Търси се". Гостува им актьорът от "Комиците" Петьо Петков-Шайбата. От 16 ч. започва поредното издание на "Нека говорят...". Тази седмица "Пожелахте да говори" комедийният актьор Васил Попов.

В неделя от 20ч. пък гледайте поредните два епизода на "Седем часа разлика”. Илия Раев влиза в ролята на Лука Карлов.

bTV Comedy

Ако сте пропуснали епизода на "Столичани в повече", имате възможност да наваксате с повторението по bTV Comedy - в събота от 13ч.

В събота и неделя от 18ч. можете да се забавлявате с най-шантавата двойка в ефира - Силвето и Марто или "Тя и Той"

Не пропускайте поредните епизоди от хитовия сериал "Офисът" - в събота и неделя от 22ч.

На 28 април от 20ч. забавлението е гарантирано, защото "деца(та) (са) без придружител".

На 29 април от 20ч. е "Време за мъже".

bTV Cinema

В събота и неделя от 10ч. можете да гледате фантастичния сериал "Изгубена".

Ако сте пропуснали епизодите на хитовеите български сериали на bTV - "Стъклен дом" и "Седем часа разлика", можете да ги гледате съответно в събота и неделя от 14ч.

На 27 април от 21ч. е филмът на Клинт Истууд "Писма от Иво Джима

В неделя от 21ч. можете да проследите 9-годишната любовна история на принц Уилям и Кейт Мидълтън в телевизионния филм "Уилям и Кейт".


bTV Lady

Ако искате ТВ романтика през уикенда - не пропускайте филмите от 12 ч. Полезни съвети за дома и красотата ще получите от 16 ч и 17 ч. в "Шоуто на Нейт Бъркъс" и "Шоуто на д-р Оз" - само по новия женски канал от групата. В неделя от 23:30ч. се насладете на предаването "Кулинарна палитра".

bTV Action

В събота и неделя от 20 ч. не пропускайте поредните издания на "Хрътките”. Ще се запознаем какво пише в ситния шрифт на договорите за бързи кредити?

В събота от 21 ч. в 24/7 на "стола на истината" сяда депутатът от "Атака" - Николай Пехливанов. Темите от седмицата ще коментира журналистката Елена Йончева.

На 21 и 22 април от 23ч. проследете поредните епизоди на сериала "Спартак: Кръв и пясък". Биографичният приключенски екшън тръгна премиерно по bTV Action.

RING.BG

В събота от 17ч. гледайте Модерен Петобой: Световна Купа 2012. Мачът между ЦСКА и Спартак М от руската Премиер лига започва пряко от 18ч.

В неделя от 16ч пък е срещата между Зенит и Динамо12.

Цялата програма на bTV Media Group разгледайте тук >>>