Сериалът "Листопад" с извънреден епизод в събота

Големият интерес към сериала у нас доведе до издаването за пръв път на български език на едноименния роман на Решат Нури Гюнтекин

Реклама

Тази събота, 19 декември зрителите на bTV ще имат възможност да гледат допълнителен епизод на "Листопад" от 20:00 часа.

В тринайсети епизод зрителите ще видят как сватбата на Шевкет и Ферхунде се превръща от щастливо събитие за едни в поражение за други. По стечение на обстоятелствата, Неджля е на път да разбере, че любовта й с Оуз не е приключила. Срещата с Оуз ще бъде изненада не само за Неджля. По време на празненството нервите на Али Ръза го предават и той се поддава на напрежението. За съжаление, вечерта е подготвила още неприятности, които да помрачат събитието.

Интересът към любовта между Неджля и Оуз провокира феновете да гласуват в анкетата на сайта btv.bg. Над 12 000 души дадоха своя вот коя е най-красивата жена в сериала. С 54% решително победи сравняваната с Монка Белучи Неджля.

Големият интерес към сериала у нас доведе до издаването за пръв път на български език на едноименния роман на Решат Нури Гюнтекин. През януари феновете ще имат възможност да прочетат книгата и да се запознаят с историята на Али Ръза Текин и семейството му.