Спортният сайт на bTV Media Group - btvsport.bg - празнува 1 година от създаването си

Платформата посреща първата си годишнина с отлични резултати и 50 000 дневни уникални посещения

Реклама

btvsport.bg – интернет платформата на bTV Media Group, която отразява новини от българския и световния спорт и излъчва на живо едни от най-големите спортни събития, празнува първия си рожден ден.

Година след старта си, сайтът се наложи като един от водещите източници за полезна и актуална информация, събирайки на едно място горещи и любопитни новини, интервюта, срещи със суперзвездите и техните треньори, резултати от спортните надпревари и статистика на живо, пълна програма на спортните събития, както и богато видео съдържание.

Платформата, зад която стоят журналистите от спортната редакция на bTV Новините, се развива с изключително бързи темпове. От създаването си до момента сайтът генерира над 20 800 000 разглеждания на страници, а през предходния месец дневно се посещава средно от 50 000 души. Над 306 000 гледания пък са достигнали рубриките за турнирите на УЕФА – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Екипът на btvsport.bg предизвиква огромен читателски интерес също и с вълнуващите материали за личния живот на звездите от спорта, както и с любопитните си класации.

Само за една година btvsport.bg разви поредица от видео дигитални рубрики, част от които „В Ръкавиците на Пулеви“, „За спорта без клишета“, „Здрави и силни с Белчо Христов“, „Другите шампиони“, „Мондиалът на звездите“ и „Пустинна буря“.

btvsport.bg е изграден по всички стандарти за модерна онлайн платформа – функционален, бърз, лесно достъпен, със съвременни функционалности за излъчване едновременно на повече от едно събитие на живо и със специално място за коментарите и събитията на деня. За улеснение на спортните фенове, сайтът е максимално лесен за използване и от мобилни устройства.

Фокус през следващата година отново ще бъдат ексклузивните новини, любопитните материали, експертните анализи и дигиталните рубрики, които да ангажират и информират потребителите за всичко най-ново и интересно от българския и световния спорт.

ПОСЛЕДНИ

Реклама