Реклама

Снимки: Makridis Pavlos

Водещият и продуцент на спортна редакция в bTV Новините Илия Илиев се ожени за своята годеница Мина на красива морска сватба на Солунското крайбрежие. На 28 юли, точно 6 години, след като се сгодяват, двамата журналисти си казаха заветното „Да“ в тесен приятелски кръг на брега на Бяло море.

Илия Илиев и Мина Илиева се запознават и събират в обществената телевизия и макар сега да работят в двете конкурентни национални телевизии, потвърждават максимата, че за любовта няма граници. Илия Илиев е бивш лекоатлет, а понастоящем продуцент и водещ на спортни новини в нюзрума на bTV. Мина Илиева, освен водещ на новини и репортер, е вокален изпълнител и в групата на Стефан Диомов – „Петте Сезона“. Двамата имат дъщеричка Ева на 5 години, която не успя да присъства на красивия миг на мама и татко, защото тренира художествена гимнастика и в момента е на спортен лагер на Белмекен.

„Вятър и вълнение... на морето. И море. Това намерихме в Солун и добавихме любов. Щурата ни идея да се оженим на брега на Бяло море подкрепиха Генерално Консулство на Република България в Солун и лично генералният консул Антон Марков, който нито за миг не постави под съмнение възможността да извърши церемония на една от главните забележителности на Thessaloníki - Thessaloniki Umbrellas. За да запазим този момент завинаги, се погрижи един от топ фотографите на Солун - Makridis Pavlos, чието присъствие стана възможно благодарение на усилията на Влади Лазарова (бел. ред. мениджър „Уеб съдържание“ и „Изпълнителен продуцент Спорт“ в bTV Новините), която дни наред, въпреки ангажиментите си, беше основен съучастник в начинанието ни.“ – казва Илия Илиев.

Техни приятели им стават кумове, а за перфектната визия на сватбения ден се е погрижила известният стилист Антония Йорданова.

От името на целия екип им пожелаваме много семейно щастие и любов!