Стартира приемането на заявки за PR Приз 2023: PRовокатори на PRомени

Реклама

На 27-и февруари Българското дружество за връзки с обществеността започва приема на заявки за конкурса PR Приз 2023.

  • Приемът на проекти в конкурса ще продължи до 05 май 2023 г. включително
  • Новата категория “B2B комуникационен проект“ ще представи най- успешните кампании, насочени към бизнес клиенти, в които бизнес резултатите са постигнати чрез комуникационни похвати
  • Церемонията по обявяването на призьорите отново ще е финал на PR

Фестивала на БДВО

23-то издание на конкурса PR Приз 2023, по традиция, ще отличи най-добрите кампании в сферата на комуникациите в България. Създаден през 2001 г. от първата организация на PR специалистите у нас, БДВО, конкурсът е един от най-разпознаваемите сред комуникационни експерти и единственият, за който се изисква публична защита на кампанията пред колегите от общността и доказаните професионалисти от журито.

Категориите, в които PR специалисти, компании, неправителствени организации и агенции ще могат да премерят сили са 14, сред които традиционно най-оспорваните са “Корпоративна комуникационна кампания” и „Комуникационен проект за продукт или услуга“, а въведената в последните издания „Комуникационна кампания за работодателска марка“ ще бъде допълнена от новата категорията “B2B комуникационен проект“.

По традиция журито на PR Приз е съставено от опитни комуникационни експерти с различни профили и задълбочени познания в комуникационния сектор. Традиционните открити представяния, на които кандидатите запризовете ще защитават публично проектите си, ще се проведат в периода 12-14 май. Всеки участник ще бъде уведомен по имейл за часа и деня на презентиране, не по-късно от 10 май 2023 г. Церемонията по награждаването ще се проведе на 18 май 2023 г., като кулминация на традиционния PR Фестивал, организиран от БДВО.

Тази година PR Фестивалът ще се проведе на 18 май 2023 г. и ще включва няколко дискусионни панели, свързани с основната тема „PRовокатори на PRомени“.

„БДВО е първата организация, която обединява PR специалистите в България и за нас е особено важно да запазим традицията не само да показваме актуалните тенденции в сферата на комуникациите, но и да провокираме създаването им. Ако обновяването на категориите в PR Приз отразява настъпилите промени в работата ни, то PR Фестивалът е форматът, чрез който разкриваме какви ще са последствията от тези промени и какво предстои. Очакваме отново колегите си, за да обсъдим и провокираме заедно онези промени, които искаме да видим.“, сподели Иван Янакиев, председател на БДВО за 2023 г.

Темите   и  участниците   в  PR  Фестивала  ще  бъдат  обявени   допълнително.

Заявки за участие в PR Приз могат да бъдат подавани в периода 24 февруари

– 5 май 2023г. Кандидатстването е изцяло онлайн през страницата на PR Приз 2023 на www.bdvo.org

Желаещите да се включат в конкурса могат да се възползват от промоционални цени за участие при ранна регистрация на проекти до 21 април 2023 г.

Подробности за категории, начини за кандидатстване и условия за участие можете да намерите в Регламента.

ПОСЛЕДНИ

Реклама