Реклама

Той не е Леонардо ди Каприо. Той е истинският, прототипът от Уолстрийт. Бившият борсов брокер Джордан Белфърт, който измами хиляди с милиони, лежа в затвора 22 месеца, а сега има да връща на ужилените още 110 милиона долара. След като излезе на свобода, написа през 2007 г. мемориалния си роман "Вълкът от Уолстрийт". Бестселърът бе екранизиран през 2013 г. от режисьора Мартин Скорсезе, а главната роля бе поверена на Леонардо ди Каприо. Джордан Белфърт ще гостува на българските зрители през предаването "120 минути" на bTV. Водещият Светослав Иванов замина за Берлин, за да разговаря с него. Цялото интервю за милионите, купоните и покаянието ще бъде излъчено в неделя, 15 февруари.

"Джордан Белфърт е изключително интересен. Животът му преминава с 1 млн. долара в час. Интересно ми е дали хората, които движат парите на света, са толкова покварени вътрешно. Той преминава през катарзис в момента", разказва Светльо Иванов.

Класическите уикенди за журналиста от bTV са дните с най-много работа. Защото тогава с екипа подготвят предаването във финалния му вид. Кои да са темите, гостите и какъв да бъде подходът към тях. Заедно с продуцента на "120 минути" Ралина Тропанкева имат цел - да канят хора, които не се появяват често в обществото пространство, а палитрата от теми - да е максимално широка. За да бъде предаването авторитетно и ексклузивно. "В същото време се стремим да бъдем трибуна на нормалност, а не на крясъци и опростяване на темите, защото именно това е пътят към доверието на зрителите. А доверието е най-ценният капитал за мен", казва Светослав Иванов.

Затова обикновено интервютата в "120 минути" носят след себе си хиляди коментари в социалните мрежи, независимо дали гост е Любослав Пенев, генералният секретар на НАТО или Стефан Данаилов . "Иска ми се да вдигнем малко самочувствието на нашите зрители. Не може вечно да гледаме надолу и да ринем в калта. Искам да поканя в домовете на хората някои от най-актуалните личности в света", разказва талантливият журналист. И явно подходът на екипа на предаването дава резултат. Защото рейтингите са категорични - по-голямата част от българите в неделя надвечер гледат bTV, над 600 000 нашенци всяка неделя избират да чуят събеседниците на Светльо Иванов. Като това са предимно активните, работещи хора между 18 и 49 години.

Всяка свободна минута Светльо отделя за малката Йоанна. Тя е връстница на "120 минути". И предаването, и дъщерята на Светослав, се появиха в един и същи ден преди година и четири месеца. "Мисля, че с Йоанна ще преоткрием света и любимите си места", казва щастливият татко. С половинката му Вяра планират през пролетта да заведат малката госпожица в зоопарка. И отсега тръпнат какво преживяване ще е това и за детето, и за тях.

Светльо е от любопитните към света хора. Чете много, интересува се от всякакви теми. Разпуска с книги от различни жанрове. Обича криминални романи, защото сюжетите им развиват фантазията, инстинкта да се съмняваш непрекъснато в това, което четеш. Обича и биографии.

Пълния текст четете ТУК.

ПОСЛЕДНИ

Реклама