Светослав Иванов стана "Репортер на годината” на 12-я рожден ден на bTV Новините

Той е известнен както със силните си международни и местни репортажи, така и с коментарните си материали по актуални теми на btvnews.bg

Реклама

На 18 ноември точно преди 12 години в ефир излезе първата емисия на bTV Новините. През всичките тези 12 години сме се стремили вие, нашите зрители, да получавате най-бързата, най-точната и най-безпристрастната информация.

По традиция на рождения ден на Новините номинираме най-добрите сред екипа:

Светослав Иванов стана "Репортер на годината” на bTV, след като навръх 12-я рождения ден на bTV Новините вчера, 18 ноември, журналистите от нюзрума на телевизията го отличиха в традиционното ежегодно гласуване. Това е втората награда за Светослав Иванов, след като беше определен от колегите си за „Репортер на годината” и през 2008 г. Светослав Иванов е известен както със силните си международни и местни репортажи за bTV Новините и филми за bTV Репортерите, така и с коментарните си материали по актуални теми в новинарския сайт btvnews.bg.

За първи път в традиционния конкурс на bTV Новините „Оператор на годината” стана Благой Момчилов. За „Продуцент на годината” беше избран Цветомир Семов. Това е третата му награда в тази категория, след като беше отличен и през 2009, и 2011-а. Наградата „Монтажист на годината” с равен брой гласове спечелиха Витали Варадинов и Ивайло Богатев.

Честито на колегите!

Конкурсът на bTV Новините „Репортер на годината” се провежда от 2004-а. Той обединява всички журналисти в нюзрума на bTV, като целият екип гласува и избира колегите, заслужили отличието най-много през изтеклата година.

ПОСЛЕДНИ

Реклама