Световните сензации за 2023 г. „Златно момче“ и „Семейството“ идват в България с bTV Story

Двата сериала ще вървят в ефира на новия канал паралелно с излъчването им в близо 180 страни

Реклама

Два от най-популярните сериала за 2023 г. в цял свят идват в България ексклузивно в програмата на най-новия канал от семейството на bTV Media Group – bTV Story, за да предложат несравнимо преживяване пред малкия екран с вълнуващи истории и любими лица.

 

Сензацията „Златно момче“ провокира рекорден зрителски интерес и широко обсъждане във всяка една територия, където се излъчва, както и в социалните мрежи. За по-малко от година сериалът е закупен от над 100 държави от цял свят и очарова многомилионните си фенове с изключително смел сюжет и брилянтна актьорска игра. Най-новата продукция с участието на любимеца на българските зрители – Къванч Татлъту„Семейството“, е втората сензация за тази година в световен мащаб. Той се радва на любовта на зрители от над 80 страни в целия свят. Двете поредици ще бъдат само част от първокласната селекция от премиерни заглавия, с която bTV Story дава категорична заявка да прикове вниманието на любителите на качествените сериали и романтичните филмови поредици съвсем скоро.

 

Категоричният фаворит на публика в момента и рейтингов феномен не само в съседна Турция, където е създаден, „Златно момче“ (Golden Boy) проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак. В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат наследник, който с фриволното си поведение и безбройни авантюри, докарва до отчаяние семейството си. За да даде урок на внука си, главата на семейството го жени за скромно момиче, което да се опита да го вкара в правия път. Бракът е уреден, двата свята се сблъскват, лицемерието и лъжите се срещат с чистите и красиви души, а как ще завърши тази история, зрителите ще разберат от ефира на bTV Story!

Изключителният успех на сериала в цял свят се дължи както на грабващия и динамичен сюжет, така и на химията между двамата главни актьори – Мерт Рамазан и Афра Сараджоолу, които се превръщат в категорични любимци на зрителите.

 

В програмата на bTV Story централно място ще заеме и новият сериал с участието на най-популярния турски актьор – Къванч Татлъту„Семейството“ (The Family). В продукцията, която разбуни духовете в редица страни, турският Брад Пит влиза в ролята на собственик на нощен клуб и глава на влиятелна фамилия. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и легализира. В този етап от живота си, героят се запознава с млада и амбициозна психоложка (Серенай Саръкая), бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия…Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира, обаче, променят из основа представата ѝ за „Семейството“. Дали по този начин отношенията между двамата герои ще се изложат на риск, зрителите ще разберат в епизодите на премиерната поредица скоро по bTV Story!

 

Очаквайте премиерните сериали „Златно момче“ и „Семейството“ скоро по bTV Story!

ПОСЛЕДНИ

Реклама