Реклама

Разнообразието е сърцето на забавлението. То идва тази пролет в ефира на bTV, за да потопи зрителите в един свят, изпълнен със звезден блясък и смях, който минава през пътя на обратите и познанието, за да отведе до място, където любовта и доброто вдъхновяват и няма нужда от думи.

Голямата игра в „Стани богат“ с Ники Кънчев започва на 17 февруари, събота, от 20:00 часа със специален двучасов благотворителен епизод. Емблематичният водещ ще посрещне в студиото известни лица от ефира на bTV, които ще играят в подкрепа на кампанията на БЧК „Топъл обяд“ и със събраната сума ще подпомогнат ученици в неравностойно положение и техните родители. На 19 февруари в 18:00 часа, започва вълнуващият път към голямата награда от 100 000 лв. на участниците в новия сезон на най-популярната игра за знание в света „Стани богат“.

През пролетта на 2024г. bTV ще заложи в най-гледаното телевизионно време на три световни формата. Бляскавият “Dancing Stars” ще грабне зрителите от 20 февруари, вторник, от 20:00 часа емоциите и изпълненията на суперзвездите на България, професионалното жури в състав Илиана Раева, Галена Великова, Франциска и Томас Папкала и забавните водещи Алекс Раева и Краси Радков.

Световноизвестният формат, покорил българската телевизионна аудитория и превърнал се в абсолютен феномен през последните две години – „Ергенът“, се завръща на 21 февруари. Всяка сряда и четвъртък от 20:00 часа феновете ще съпреживяват с бизнесменът Александър Младенов и дамите в имението емоциите, срещите и вълненията им по пътя към любовта.

Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш страната си – „Аз обичам България“ ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите от 23 февруари от 20:00 часа. Първите участниците в двата отбора, предвождани от Сашо Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра са Азис, Галена, Филип Буков и Весела Бабинова. Въпроси на всички тях ще задава усмихнатата и лъчезарна водеща на Александра Сърчаджиева.

Социалният телевизионен проект „Бригада Нов дом“ ще развълнува стотици хиляди зрители с нови трогателни истории и лица. От 24 февруари, всяка събота от 20:00 часа, до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада начело с един от най-колоритните участници във „Фермата 8“ – Калин Евтимов. Позитивно, подкрепящо и силно емоционално, предаването винаги е предизвиквало вълни от съпричастност у зрителите, а този сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора и доброволци, съпричастни с тях.

Третият сезон на „Съни бийч“ ще предложи на аудиторията не просто продължение на историята и забавните ситуации в сериала, а ще ги надгради „защото ще има много изненади, когато познатата банда се окаже с нов хотел“. Любимите герои, брилянтно изиграни от обичани български артисти, ще поемат в неочаквана посока на личностно и професионално развитие. Какво ще предложи животът на великолепната петорка, как ще се развият събитията и дали „Ше станат нещата“, както с усмивка винаги казва екранният Младен, зрителите на bTV ще видят от 25 февруари, неделя, 20:00 часа в уникалния и различен сериал „Съни бийч“!

Най-новият сериал в ефира на bTV е криминалната история с елементи на трилър - „Алфа“. Той ще се излъчва от 25 февруари, всяка неделя от 21:00 часа. Продуцент и режисьор е Димитър Коцев – Шошо, а сред актьорите са обичани и утвърдени лица от екрана като Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър и Петър Андонов, които си партнират чудесно с млади, талантливи и с огромен потенциал професионални актьори. Това са Валентина Каролева, Спартак Апостолов, Георги Богданов и Виолина Доцева, които с лекота ще грабнат зрителите с добре изградени образи, органична игра, безспорен талант и пълно потапяне в историята на „Алфа“.

 

Висококачествени забавни формати, затрогващи и силно емоционални риалити предавания, сериали, изпълнени с обрати и забавление, ще пленят зрителите пред екраните със своите вълнуващи истории, необикновена атмосфера и талантливи лица. 

Насладете се на пролетния телевизионен сезон на bTV!

Разнообразието, което ни свързва.

Тагове: