„Тази сутрин“ на 23 години

Реклама

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ отбелязва днес своята 23-та годишнина. На 5 декември 2000 година, преди 8395 дни, стартира едно от най-обичаните актуални предавания в ефира на bTV.

 

Вече над 2 десетилетия със стотици хиляди часове ефир - новини в реално време, живи включвания и репортажи от страната, изнесени студиа по специални поводи, горещи политически разговори, разследвания и представяне на най-значимите потребителски и обществени теми - целият екип на предаването, заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта, запознава зрителите всяка сутрин с важните теми от деня.

 

„Сутрешният блок е най-трудният ефир – 3,5 часа всеки ден на живо, ежедневна подготовка на хората пред и зад камера. Благодаря на всички колеги, както и на нашите зрители, които всеки ден са с нас“ –  каза водещата на новини Виктория Готева-Димитрова.

„Това е екипна работа и днес отчитаме работата на всички, които зрителите не виждат – колегите, които са зад камерите, колегите в апаратна, монтажистите, нашите репортери, които са непрекъснато на терен. Благодаря на всички колеги, благодаря ви за това, което правим заедно всяка сутрин. Полагаме огромни усилия, но това ни носи удоволствие“ – са думите на водещия на „Тази сутрин“ Златимир Йочев.

„Подготовката е трудна и се изискват много часове работа, която обикновено започва от предните дни, а в самия ден на ефир - в 03:30 часа сутринта. Въпреки това, възможността да поднасяме най-важната информация в началото на деня, както и часовете, прекарани заедно с колегите, ни зареждат с енергия и приятни емоции“ – добавя водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова.

 

„Благодаря на всички колеги и си пожелавам да сме здрави и още много по толкова да празнуваме и посрещаме заедно този празник“ – допълни към колегите водещият на прогнозата за времето Борислав Лазаров.  

„Тази сутрин“ е сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция, която се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

ПОСЛЕДНИ

Реклама