„Тази сутрин” тръгва на първото си лятно турне

Студиа на открито сред популярни дестинации, характерната актуалност и ексклузивност ще бъдат фокус на предаването в последната седмица на юли

Реклама

Пловдив, Царево, Созопол, Бургас и Несебър са спирките на първото лятно турне на Антон Хекимян и екипа на „Тази сутрин”. Когато целият обществен фокус се променя, bTV е на мястото на събитията, за да проследи актуалните теми от деня. Верен на принципа да дава на зрителите си силата да знаят първи, екипът на предаването вече има потвърждение за участие и интересни разговори от различни ексклузивни гости и популярни личности.  

„Лятното турне е поредната стъпка, която екипът на „Тази сутрин” прави, за да бъде още по-близо до хората, да задаваме въпросите, които ги вълнуват и извън пределите на столицата. Тo е продължение на процеса на разчупване на класическия формат на сутрешния блок. Втори водещ в студиото в bTV ще бъде Биляна Гавазова, която ще следи темите от София, а след турнето, тя ще замества Антон Хекимян, който излиза в заслужен отпуск”, коментира Валя Гиздарска, главен редактор Актуални предавания в bTV Media Group.

Студиата на предаването ще бъдат на открито - от едни от най-популярните и обичани кътчета от България. Антон Хекимян ще посреща своите гости в старите градове на Пловдив, Несебър и Созопол, храма „Успение Богородично“ в Царево и морската градина в Бургас.

Фейсбук страницата на „Тази сутрин” ще показва ексклузивни кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”.

Първото лятно турне на предаването е поредното нововъведение в стратегията за затвърждаване на лидерската позиция на „Тази сутрин” като предпочитан източник на информация сред сутрешните блокове в страната. В телевизионния ефир сутрешният блок на bTV остава категоричният избор на аудиторията, като по данни на GARB за първото шестмесечие на годината предаването привлича 46% от телевизионните зрители в България.