Три награди за bTV Media Group в конкурса "Най-зелените компании в България"

Реклама

За 13-та година класацията на b2b Media "Най-зелените компании в България" отличи компаниите и организациите, които инвестират в кампании и инициативи за по-здравословна и устойчива околна среда. “Зелените оскари” се провеждат и присъждат всяка година. Борис Христов – един от запомнящи се участници в „Гласът на България“, с неповторим глас и успешна музикална кариера, се присъедини към зеленото събитие и изпълни свои авторски парчета.

 

bTV Media Group бе отличена с първо място в категориите “ESG лидер” и “Зелена CSR кампания” за своите инициативи „Грийн филминг“ и „Да изчистим България заедно“. Специална награда получи и бизнес уебсайтът businessnovinite.bg за авторския материал на Десислава Боцева "Какво дишат хората с печки в домовете си"?

„Наградите за най-зелена компания в България са огромно признание за труда, който bTV Media Group полага. Много сме щастливи за наградата за кампанията "Да изчистим България заедно”. Започваме отново, готови сме за 16 септември“, споделя маркетинг мениджърът „Телевизионни проекти“ на bTV Media Group Мария Лазарова.

“Признанието е изключително важно за нас. Благодарни сме, щастливи сме и се надяваме да продължаваме в тази посока - напред и нагоре”, допълва уеб редакторът в businessnovinite.bg Десислава Боцева.

Списъкът с всички победители е публикуван тук.

ПОСЛЕДНИ

Реклама