Учебната година започва с игри и музика с радио N-JOY

Много награди за отличниците в „Отново на училище“ на 17 септември от 16:00 часа на голямата поляна в Южен парк

Реклама

Радио N-JOY отново ще посрещне учебната година с много музика, игри и настроение. На 17-и септември от 16:00 часа на голямата поляна в Южния парк в София, любимото радио ще зарадва малки и големи с истинско забавление на открито в парка.

„Отново на училище“ ще предизвика усмивки, състезателен дух и семейна екипна работа в различни игри като щафета с балони, бягане с чували, бягащ влак, щафетни занимания и други. Деца и родители ще могат да проверят и дали могат да уцелят право в десетката със стрелба с лък.

За да е гарантирано, че участниците ще дадат всичко от себе си в представянето си, радио N-JOY ще награди най-добрите в състезанията със страхотни подаръци. Сред големите награди в игрите са детски часовници, които осигуряват забавление за децата и спокойствие за родителите, годишни абонаменти за платформата образователен сайт, с който децата учат уроците за училище на разбираем и интересен език, ваучери за обувки, продукти за здравето надецата и други.

Водещ на събитието ще бъде самият Инспектор N-JOY, а по време на „Отново на училище“ ще звучат страхотни хитове от ефира на радио N-JOY.

 

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама