Усмихнете се =)

Новата инициатива на радио N-JOY, подкрепена от Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM, усмихна слушателите

Реклама

Понякога една усмивка може да промени всичко! Днес - 10 май, точно в 9:00 часа сутринта, шест български радиостанции се обединиха около истински позитивна инициатива на радио N-JOY. В едно утро, като всяко друго, N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа и излъчиха специален анонс, с който предизвикаха хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

Многобройната и разнообразна аудитория на шестте радиа от bTV Radio Group стана част от позитивната кампания на най-голямата музикална радиостанция в България - N-JOY с основно послание да запазим емоцията от всяка усмивка и така да направим всеки един момент от деня по-добър.

Зад позитивната инициатива на радио N-JOY застават и много обичани популярни български личности, сред които Хилда Казасян, Белослава, Емо Чолаков, Мая Новоселска, Теди Москов, Ненчо Илчев и много други. Интервюта с техните коментари за кампанията ще прозвучат в ефирите на шестте радиа от bTV Radio Group.