Реклама

С нова визия, много смях и коледно настроение ще изпрати старата година и ще посрещне новата 2015-а bTV Comedy. Сред лентите, които ще донесат много смях и забавление на зрителите са "Анализирай това", "Анализирай онова", "Коледата на Денис Белята", "Боговете сигурно са полудели" 1 и 2, "Доктор Дулитъл: Опашката на шефа", "Коледата невъзможна", "Годината без Дядо Коледа" и други.

По празниците най-забавният канал в групата на bTV Media Group не само ще продължи да излъчва любимите на зрителите сериали без прекъсване, но дори ще увеличи дозата забавление със специални маратони на "Приятели", "Семейство Флинстоун", "Столичани в повече", "Двама мъже и половина" и др. В празничния месец декември към тях ще се присъединят и новите сезони на сериалите "По средата" и "Парченца живот".  

bTV Cinema ще завладее ефира с премиерни за българския телевизионен ефир филми и любими световни заглавия. От 1 декември, всеки понеделник, каналът ще предложи на зрителите едни от най-новите филмови заглавия, а от 15 декември до първите дни на януари bTV Cinema ще излъчва предимно пълнометражни филми.

За първи път телевизионната аудитория ще има възможността да се наслади на световни хитове, като американския научнофантастичен филм от 2013 г., базиран на едноименния роман на Орсън Кард "Играта на Ендър" (Ейса Бътърфилд, Харисън Форд), "Неудържим" (Тони Скот, Дензъл Уошингтън), "Уолстрийт: Парите никога не спят" (Сюзан Сарандън, Майкъл Дъглас, Чарли Шийн, Мартин Шийн), "Вълкът от Уолстрийт" (Леонардо ди Каприо, Матю Макконъхи), "Саботаж" (Арнолд Шварценегер, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс), "Зеленият фенер: Първи полет" (Кристофър Мелони, Майкъл Медсън), "Рейчъл се омъжва" (Ан Хатауей, Розмари Деуит, Дебра Уайнгър) и други. Част от програмата на канала ще бъде и документалния филм "Филмите и звездите на 2014-а", който ще разкаже за най-горещите събития в света на седмото изкуство.

В празничния месец bTV Action ще предложи на своите зрители много екшън сериали и една "Коледа със закъснител" с Брус Уилис и поредицата "Умирай трудно" от 24 до 27 декември. Сред премиерните заглавия през декември са хитовият сериал "Избран" (“Chosen”, с уч. на Ники Уилан, Катлин Кармишел, Чад Майкъл Мъри) и филмови заглавия като "Хищници" (Олег Тактаров, Лорънс Фишбърн, Ейдриън Броуди), "Х-мен Началото: Върколак" (Хю Джакман, Лив Шрайвър) и други.

В ефира на bTV Lady по Коледа ще нахлуят празнично-романтичните емоции с мини сериала "Африка, моя любов", филмите "Малки жени", "Императорът и розата" и други, както и много концерти и развлекателни програми.