Въпреки извънредното положение работим на пълни обороти. Точно сега се вижда как заедно растем всеки ден

Интервю на Цветелина Шенева, в. 24 часа, с водещия на вечерното шоу на bTV Николаос Цитиридис

Реклама

Научиха ли името ви вече, г-н Цитиридис?
То на мен ми беше трудно, пък на зрителя какво ли му е. (Смее се.) Много хора свикнаха с това трупно за произнасяне име. Извинявам се на всички с дислексия, че не се казвам Иван Иванов, но съм сигурен, че логопедите ще свършат чудеса и дори могат да измислят упражнения с фамилията ми. На когото му е трудно, има по-благозвучни избори - Цитиридка или просто Додо.
***
Столът ви е нов, но мястото е същото - как се чувствате в него? Доказахте ли си сам на себе си, че вие сте намясто там?
Не мога да опиша чувството с няколко думи. Чувствата са в спомените, те са лични. Никой няма да ме разбере освен самият аз. Прозвучах като Божинката тук, ама май съм прав. Дали съм доказал сам на себе си? Тук трудно ще отговоря също. Аз съм от онези хора, които разбират, че са свършили нещо правилно, когато е минало време и през призмата на изтеклите часове, дни, месеци и години разбирам дали това, което съм правил, е било правилно и на място, както казвате. Мога да кажа, че сега съм доказал сам на себе си, че май съм на правилния път.
За последните три месеца ви се случиха много нови неща - не само станахте водещ на вечерно шоу по една от най-гледаните телевизии, но и в последно време го правите в извънредно положение - как работите в него?
Да си водещ в извънредно положение, е едно, а да си водещ на вечерно шоу, което из основите си има за цел да е забавно - ей т'ва е съвсем различен спорт. Както знаете от съобщенията на Би Ти Ви, работим с екипи на ротационен принцип. Да са живи и здрави компютрите и скайпът, че ни дават възможност да поддържаме комуникацията почти все едно всички сме в офиса. Мисля, че не съществува друго подобно предаване, и то в света, което прави това, което ние правим, с ограничените ресурси, с които разполагаме. И под ограничени ресурси нямам предвид само ограничените екипи - липсата на гости в студио, бенд и публика е също част от цялостната спънка. Въпреки това се работи на пълни обороти, съдържанието не страда и с радост мога да кажа, че в тези полеви условия се вижда как заедно с екипа растем всеки ден.

Цялото интервю четете тук >>