Вин Дизел и Дъстин Хофман влизат в дома ни за уикенда

Вижте какво подбрахме за вас на 5 и 6 май

Реклама

И този уикенд няма да мине без празник и празнуващи - идва Гергьовден. Ако ви остане време и за почивка пред телевизора, защо да не си прекарате весело с нашата програма. Ето какво можете да гледате по каналите на bTV Media Group през уикенда:

bTV

Любимите ни почивни събота и неделя традиционно започват с предаването на Лора Крумова от 9 до 11 ч.

От 16:30 ч. гледайте комедията с Дъстин Хофман и Шон Конъри "Семеен бизнес". От 20ч. от екраните ви идва Вин Дизел и "Кървав прах".

От 19:30ч. през уикенда не пропускайте и радследванията на bTV Репортерите. В събота Венелин Петков разказва за незаконното сметище край Самоков, което замърсява река Искър. В неделя пък ще разберем как да си изберем място за чистене на 12 май.

В неделя от 11 ч. бъдете с Меги и Нели и "Търси се". Гостува им директорът на ВМА ген. Стоян Тонев. От 16 ч. започва поредното издание на "Нека говорят...". В специалното издание за Деня на храбростта гости ще бъдат президентът и главнокомандващ на армията Георги Първанов и военният министър Аню Ангелов.

В неделя от 20ч. пък гледайте поредните два епизода на "Седем часа разлика”. Загадките ще започнат да се разплитат.

bTV Comedy

Ако сте пропуснали епизода на "Столичани в повече", имате възможност да наваксате с повторението по bTV Comedy - в събота от 13ч.

В събота и неделя от 18ч. можете да се забавлявате с най-шантавата двойка в ефира - Силвето и Марто или "Тя и Той"

Не пропускайте поредните епизоди от хитовия сериал "Офисът" - в събота и неделя от 22ч.

На 5 май от 20ч. можете да се забавлявате с "Плуто Наш"

На 6 май от 20ч. гледайте Сандра Бълок и Никол Кидман в "Приложна магия"

bTV Cinema

В събота и неделя от 10ч. можете да гледате фантастичния сериал "Изгубена".

Ако сте пропуснали "Седем часа разлика", можете да гледате повторението на сериала в неделя от 14ч.

На 5 май от 21ч. можете да гледате "Батман".

В неделя от 21ч. можете да гледате първата част от приключенията на Кевин Макалистър в "Сам вкъщи"


bTV Lady

Ако искате ТВ романтика през уикенда - не пропускайте филмите от 12 ч. Полезни съвети за дома и красотата ще получите от 16 ч и 17 ч. в "Шоуто на Нейт Бъркъс" и "Шоуто на д-р Оз" - само по новия женски канал от групата. В събота от 22:30ч. гледайте "Шоуто на Виктория Сикрет".

bTV Action

В събота и неделя от 20 ч. не пропускайте поредните издания на "Хрътките”. Ще разберем как починали лекари са издавали рецепти на починали пациенти.

В събота от 21 ч. в 24/7 на "стола на истината" сяда д-р Петър Москов - член на Националното ръководство на ДСБ. Темите от седмицата ще коментира Тихомир Безлов от Център за изследване на демокрацията.

На 21 и 22 април от 23ч. проследете поредните епизоди на сериала "Спартак: Кръв и пясък". Биографичният приключенски екшън тръгна премиерно по bTV Action.

RING.BG

В събота гледайте канадска борба от Белоградчик от 17ч. В неделя влезте в света на спорта от 20:0ч.

Цялата програма на bTV Media Group разгледайте тук >>>