Реклама

Хиляди часове разнообразно видеосъдържание и гарантирано добро настроение с топ премиерни заглавия очаква абонатите на VOYO на промоционална цена. Онлайн платформата на bTV Media Group обогатява селекцията си от качествени филми, сериали и анимации без реклами и с дублаж на български език, а до 10.01.2024 г. потребителите ще могат да се възползват от специалната оферта да се абонират за услугата само за 3.99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент на цена от 47.88 лв.

 

Премиерно на VOYO вече може да откриете епизодите на премиерния турски сериал „Любов, логика, отмъщение“ – една от най-обсъжданите и гледани романтични поредици в южната ни съседка за изминалата година. В центъра на историята е Есра – амбициозна млада девойка, която винаги се е кълняла, че няма да се омъжи за мъж като баща си – смел авантюрист, чиито бизнес амбиции са довели семейството им до фалит. Това е една от причините тя да послуша съвета на майка си да бъде взискателна в избора си на бъдещ съпруг, който трябва да ѝ осигури добър стандарт на живот.

 

Така Есра преплита пътищата си с Озан – млад инженер от квартала с невзрачна външност, който обаче я „привлича“ със значително добре платената си позиция в голяма компания. Тя бързо го притиска да сключат брак, но скоро след сватбата, за нейна изненада, Озан взима решение да напусне работа, амбициран да започне свой собствен бизнес. Докато той търси инвеститор за смелите си и мащабни творчески идеи, цялата тежест и отговорност за семейния бюджет пада върху Есра, на която ѝ се налага да работи на три места едновременно, за да плаща сметките и наема на жилището им. Ситуацията ескалира и това неимоверно довежда до раздялата на младата двойка. Дълбоко наранен, Озан осъзнава, че любимата му никога не го е обичала и е била с него заради парите.

 

Сега, 2 години по-късно, животът на Есра се преобръща на 180 градуса, след като попада на статия за бившия си, който тъкмо е спечелил наградата за „Млад предприемач на годината“, а лицето му е буквално навсякъде – по билбордове, телевизии и вестници… Есра не може да повярва, че докато тя едва свързва двата края, неугледният Озан се е променил до неузнаваемост и е постигнал грандиозен успех, превръщайки се в технологична знаменитост с повече от привлекателна външност. Двамата се срещат отново, но Озан вече е безразличен към Есра и се отнася към нея с пренебрежение. Тя обаче е твърдо решена отново да го накара да се влюби в нея и да падне в краката ѝ... Дали ще успее, зрителите ще разберат в епизодите на премиерния сериал „Любов, логика, отмъщение“ единствено на VOYO!

 

Част от разнообразния каталог на VOYO е и специалната селекция от игрални филми, която обещава да прикове вниманието на любителите на седмото изкуство със заглавия като „Когато любовта почука на вратата“, „Философия на убийството“, „Тесла“ и др. Богатият избор от анимационни филми и сериали с дублаж на български също е обогатен с вълнуващи предложения като „Маша и Мечока“ и „Тайният свят на Финик“, както и нови сезони на „Клуб Уинкс“.

 

VOYO продължава да е единствената видео платформа в България, която предлага спортно съдържание на живо. Футболните фенове могат да се насладят на ексклузивни мачове от турнирите на УЕФА, както и на всички срещи от Шотландската висша лига и Португалското първенство.

Тагове: btv voyo

ПОСЛЕДНИ

Реклама