Реклама

От днес VOYO.BG е с още една крачка по-близо до потребителите - видео платформата вече е достъпна и в търговската мрежата на ORANGE CENTER в София, Варна и Бургас.

Забавленията с повече от 4000 часа филма, сериала, спорт, предавания и концерти с високо качество и без реклами са на един ваучер разстояние:

  • Достатъчно е да изберете своя абонамент за 1, 3 или 6 месеца на съответните атрактивни цени от 5.00, 13.50 или 24.00 лева.
  • Закупувайки ваучер, ще получите промо код, който трябва да активирате на BG.
  • В случай че вече имате направена регистрация, не ви е необходима нова.

Ако вече сте част от голямото семейство на VOYO, не пропускайте да се насладите на премиерния за България сериал – „Стоте”, който започва от 25 февруари. Само ден по-късно, в петъчния 26 февруари може да се забавлявате и с филмовия маратон от седем нови заглавия. „Зад свещника: Моят живот с Либерачи", „Големият полицай от малкия град”, „Целувка край езерото”, „Защо отвлякох шефа си”, „Романтични страници”, Mеню с проблеми” и „Елхи 1914” ще ви заредят със страхотно настроение, напук на прогнозата за дъждовен уикенд.

И макар че месецът на любовта е към своя край, едва ли намерите по-подходящо време да се влюбите във VOYO. Приятно гледане!