"За София" по bTV Radio с нов начален час и нови водещи

Елена Розберг и Светослав Николов ще заместят Младен Петков

Реклама

Предаването "За София" на bTV Radio вече е с нов начален час – от 15:00 до 19:00 часа. Всеки делничен ден слушателите на 101.1 FM в София ще имат възможност да се информират за всички теми, засягащи живота и проблемите на софиянци. Водещите Елена Розберг и Светослав Николов ще разискват актуални теми от деня и ще информират слушателите за предстоящи културни и социални събития в София. Специални гости на живо ще коментират най-важното, което се случва в столицата и България в момента.

Между 15:00 и 17:00 часа водещата Елена Розберг ще информира слушателите за наболели проблеми, ще търси тяхното разрешение и ще предоставя полезна информация за случващото се в София.

След 17:30 часа Светослав Николов ще дава полезна информация в задръстванията за това как да прекараме вечерта, както и ще обобщава това, което се е случило през деня в София и страната, представена по положителен и усмихнат начин.

Регулярните рубрики в „За София” – здравните минути на д-р Вергиния Николова и спортната рубрика „60 секунди” на Тодор Шабански ще продължат да предоставят полезна информация на слушателите на 101.1 FM в София.

Елена Розберг ще продължи да води "Голият обяд” по Z-Rock, всеки делничен ден от 10:00 до 14:00 часа, а Светослав Николов – „Джаз ден” по Jazz FM и „Преди полунощ е” по Z-Rock.

Досегашният водещ на „За София” - Младен Петков заминава за САЩ, за да продължи образованието си.