Забавният младежки сериал „Светът на срещите“ - на VOYO от 22 юли

Реклама

Във века на технологиите срещите не са това, което бяха. В модерната епоха на социалните медии запознанствата станаха още по-лесни, а отношенията - все по-заплетени. Връзките, приятелските кръгове и всекидневието вече са силно зависими от мрежата. Но можем ли наистина да открием истинската любов, приятелството и щастието, вперили поглед в екрана на мобилния си телефон? От 22 юли зрителите на VOYO могат да погледнат на модерния технологичен свят от друг ъгъл в премиерния сериал „Светът на срещите“.

Забавната поредица представя различните начини, по които социалните мрежи променят правилата на запознанствата, влюбването, съхраняването на любовта, както и бягството от нея. Историята проследява начините, по които група младежи от Лос Анджелис и Ню Йорк се ориентират в сложността на запознанствата и отношенията в модерната епоха, като проследява техните предимства и недостатъци. За никого не е тайна, че срещите на сляпо са вече отживелица, особено сега, когато можеш да разбереш целия живот на някого само с един клик в социалните мрежи. Какво може да се обърка? И какво се случва, когато преминеш в офлайн режим?

Вълнуващата история за заплетени отношения, любов и предателства в света на поколението Z – „Светът на срещите“ е ексклузивно на VOYO от 22 юли.

 

„Светът на срещите“ / Relationship Status

Жанр: Романтична комедия

Година: 2016 – 2017

Страна: САЩ

Брой епизоди: 13