Реклама

Трите водещи на съботно-неделния блок на bTV "Тази събота" и "Тази неделя" - Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова, споделят номинация в категорията TV Шоу на деветите годишни награди "Жена на годината" на сп. GRAZIA.

Всеки уикенд трите дами ни запознават с актуалните теми от изминалата седмица и ни разказват за живота, любовта и още нещо...

Мариана Векилска разказва историите на обикновените герои на bTV, показва пътя към успеха на всички българи, за които говорят по света и представя любопитните новини от света през седмицата.

Жени Марчева подлага на кръстосан разпит всички властимащи и кандидати за власт, провокира политиците и ни показва слабите и силни страни на всеки един от тях.

Диана Любенова ни среща с лицата от световния и роден шоубизнес. Говори на четири очи с истинските знаменитости-  като Салма Хайек и Антонио Бандерас-  и  показва не само червения килим, по който вървят звездите, но и как Холивуд идва в България.  

Подкрепете Мариана, Жени и Диана в конкурса "Жена на годината", като гласувате за тях онлайн* на сайта на GRAZIA. Можете да дадете своя глас за тях и със sms на 2250 (0,60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори), като изпишете кода им SHOW 4, Вашето име и града Ви, всичко на латиница. Можете да гласувате само за една кандидатура в категория!

* За да гласувате онлайн, трябва да имате активна регистрация в сайта на GRAZIA.

Вижте кои други дами от ефира на bTV се състезават в конкурса "Жена на годината">>>

ПОСЛЕДНИ

Реклама