Реклама

Чаровните водещи на обичаното предаване "Търси се..." по bTV – Миглена Димчева и Нели Хаджийска, си спечелиха номинация в категорията TV Шоу на деветия конкурс "Жена на годината", органициран от сп. GRAZIA.

Познати на зрителите като Меги и Нели, двете водещи се срещат преди 10 години на кастинг за водещи в първата българска интернет телевизия. От всички явили се избират само тях. Така двете момичета стават гръбнака на телевизията за близо година и половина. Разработват сутрешен блок, новини и онлайн чатове с най-популярните личности у нас.

Скоро обаче малкото прозорче на интернет телевизия им отеснява и двете решават, че е време да направят по-голяма телевизионна крачка. Така се ражда предаването "Търси се...", което те обмислят и подготвят в продължение на няколко месеца.

Концепцията на предаването претърпява различни варианти. Пръв я оценява журналистът Бойко Станкушев и през 2004 година "Търси се.." се ражда в ефира на телевизия "Ден".

След това  авторките местят предаването си в "Евроком". Точно там се случва и най-важният за тях професионален момент – срещата им с Денис Ризов. След като им гостува в предаването той е изключително впечатлен от идеята и емоциите, които са предизвикали в него. Тримата се сприятеляват и започват да се виждат често, обсъждайки бъдещето на "Търси се...". С негова помощ, по-малко от година след гостуването на Денис в предаването, Меги и Нели правят най-успешната си професионална крачка – авторската им идея "Търси се..." се появява в ефира на най-гледаната телевизия - bTV.

Подкрепете Меги и Нели в конкурса "Жена на годината", като гласувате за тях онлайн* на сайта на GRAZIA. Можете да дадете своя глас за тях и със sms на 2250 (0,60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори), като изпишете кода им SHOW 5, Вашето име и града Ви, всичко на латиница. Можете да гласувате само за една кандидатура в категория!

* За да гласувате онлайн, трябва да имате активна регистрация в сайта на GRAZIA.

Вижте кои други дами от ефира на bTV се състезават в конкурса "Жена на годината">>>