Зрителите избраха праймтайма на bTV в първия ден на 2024 г.

Дебютът на „Кой да знае?“ с водещ Александър Кадиев и сериалът „Смъртоносно оръжие“ привлякоха най-много зрители вечерта на 1 януари

Реклама

С фантастичен старт започна новата година за bTV, когато в праймтайма на медията своя телевизионен дебют направи най-новата забавна продукция – „Кой да знае?“. С първото си издание на 1 януари в 20 часа, забавният куиз спечели зрителите и стана най-гледаното предаване в понеделник вечер, а доброто начало на вечерта бе продължено от двата екшън сериала – „Смъртоносно оръжие“ (21 часа) и „Жива мишена“ (22 часа). 

Точно в 20 часа на 1 януари водещият Александър Кадиев посрещна в студиото на  „Кой да знае?“ актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев, които всеки делничен ден ще влизат в ролята на капитани на двата отбора, участващи в телевизионния куиз. В първия епизод на забавното предаване към тях се присъединиха актрисата Ернестина Шинова и музикантът Йордан Караджов.

Дебютът на най-новата продукция на bTV бе проследен от 27% от зрителите (GARB, All, 4+ и 18-49), които не просто се забавляваха заедно с участниците, но и научиха интересни и любопитни факти от различни сфери и области на живота.

В следващите издания на забавното шоу участие ще вземат Милена Маркова – Маца и съпругата на Христо Пъдев – Цветина Петрова, актьорите Мая Бежанска и Филип Аврамов, Николай Овчаров, известен като българския Индиана Джоунс, един от най-известните „татковци“ у нас – Стоян Дойчев, певицата Симона Загорова и проф. Георги Рачев. Те ще дадат солидна подкрепа на двамата капитани и заедно с тях ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и да съберат по-голяма парична сума, която в края на всяко издание на предаването отива при публиката, която подкрепя именно тях.

Веднага след дебюта на „Кой да знае?“ bTV предложи на своите зрители и телевизионната адаптация на едноименната филмова поредица - „Смъртоносно оръжие“. Първият епизод от екшън-сериала с участието на Клейн Крауфорд и Деймън Уейънс, които се превъплъщават в емблематичните роли на Ригс и Мъртоу, е бил гледан от 25% от зрителите в активна възраст (GARB, 18-49).

През пролетта на 2024г. bTV ще предложи на своите зрители още нови и висококачествени продукции, които ще донесат много добро настроение и ще забавляват зрителите пред екраните.