ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА дава възможност на зрителите да върнат своя фаворит обратно в „Гласът на България“

Феновете ще могат да гласуват в рамките на 24 часа, а получилият най-голяма подкрепа ще пее на бляскавия полуфинал на живо - на 27 ноември по bTV

Реклама

Веднага след крос битките в „Гласът на България“ на www.glasat.btv.bg стартира ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА, която ще даде възможност на зрителите пред екраните да върнат обратно в шоуто своя фаворит. Той ще получи втори шанс и ще се включи в надпреварата за наградата от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022 г. Феновете на предаването ще могат да гласуват до 40 пъти в рамките на точно 24 часа за любимия си глас, който е отпаднал в етапа на крос битките. ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА ще стартира веднага след края на крос битките тази неделя вечер 20 ноември по bTV. Получилият най-много гласове от зрителите ще се завърне бляскаво на сцената на „Гласът на България“ на полуфинала на живо, който е на 27 ноември от 20 часа по bTV.

Кой ще победи в гласуването ще съобщи водещият Иван Тишев в началото на епизода на 27 ноември.

Бъдете готови за ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА и не пропускайте възможността да подкрепите своя фаворит – веднага след епизода на 20 ноември на www.glasat.btv.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама