Ексклузивно интервю с Илиян Мицански в "Зона Спорт” тази неделя по bTV Action

Ще научите и повече за скандалите в спортната стрелба

Реклама

Ексклузивно интервю с Илиян Мицански и скандалите в спортната стрелба в "Зона Спорт" тази неделя по bTV Action.

Тази неделя, 18 март, предаването "Зона спорт" по bTV Action, което е с начален час 12:30, ще бъде посветено на многото и разнообразни спортни събития у нас и на световно ниво.

Водещият Борис Календеров и екипът на предаването са подготвили за зрителите на медиата специално интервю с голмайстора на ФСФ Франкфурт Илиян Мицански, както и близка среща с почетния президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев. Последният изрази задоволство, че отборът му елиминира Левски, и че тимът му се е разминал с втородивизионния Септември (Симитли) на жребия за полуфиналите в турнира за Купата на България.

Скандалите в родната спортна стрелба, които продължават с нова сила, също ще са обект на анализи и коментари в студиото на "Зона Спорт". Защо сандъците със закупените за 1,2 милиона лева нови електронни мишени все още стоят неизползвани, при какви условия тренира Мария Гроздева и защо са спрени парите за Федерацията ще стане ясно тази неделя от 12:30 часа.

И за финал – стартът на Формула 1 и какво се случва в Шампионската лига по волейбол за мъже. Специално за зрителите на bTV Action, екипът на предаването е подготвил прогнози и коментари за развоя на събитията - дали ръководеният от Радостин Стойчев Тренто се е класирал на финала, дали ще спечели четвърта поредна титла и кои отбори ще се изправят в пряк двубой за титлата – всичко това в "Зона Спорт" и в преките предавания на bTV Action, които са с начални часове 15:30 и 18:30.

Тази седмица в рубриката на читателите на sport.btv.bg ви питаме "Очаквахте ли фиаското на Левски и ЦСКА?". Вашето мнение и вот очакваме на спортната ни страница. "Зона Спорт" се излъчва всяка неделя от 12:30 часа по bTV Action.