Евробоец, две дербита и интервю с Фабио Капело в „Зона спорт” тази неделя по bTV Action

Предаването вече започва от 12:00 ч.

Реклама

Tази неделя, 16 март, от 12:00 часа зрителите на bTV Action ще имат възможност да видят обзор на най-важните спортни събития от седмицата. Невероятна атмосфера, дете-чудо, орел, пълен стадион и български евробоец или как едно малко момиче заедно с летящия над трибуните орел на Лацио подгряха зрителите за мача на седмицата между Лудогорец и Валенсия. „Нашите“ момчета загубиха с 0:3, но постигнаха нещо невиждано в последните години – пълни трибуни на националния стадион „Васил Левски“.

Поредно издание на вечното дерби Левски – ЦСКА отнов ще постави България на два полюса. Кой кого този път? - гости в студиото ще бъдат изтъкнатите журналисти Жаклин Михайлов и Георги Атанасов. Специално във студиото ще гостува и любимецът на червената публика Велизар Димитров.

В ексклузивно интервю специално за зрителите на „Зона спорт” Фабио Капело  ще говори за слабостите на Валенсия и шансовете на Лудогорец, за футбола и бизнеса.

Акцент в предаването ще бъде и предстоящото дерби между градските съперници от Ботев и Локомотив, по изключение този път в София.

„Зона спорт” за българският футбол, европейския подвиг на Лудогорец и още обобщени материали и ексклузивни коментари за предстоящите и изминали спортни събития през седмицата – в предаването по bTV Action тази неделя от 12:00 часа.