Реклама

След като високотехнологичният медицински сателит „Панацея“ – най-новото постижение на медицинската технология за следене на огнища на инфекциозни болести – се взривява в орбита, милиардерът и футурист Питър Суон (Брендън Фрейзър), който стои зад разработването на проекта, се оказва под сериозен натиск, в центъра на огромен публичен скандал.

Заедно с д-р Грасиела „Грейс“ Давила (Елена Аная) – медицински визионер и ключов член от екипа, той решава да наеме бившия офицер от разузнаването – капитан Винсънт Корбо (Том Уелинг) – да разследва подозренията за саботаж. Корбо е специалист в разкриването на сложни заговори и е известен с нестандартния си подход към заплетените случаи, които разнищва.

Докато търси причините за взривяването на революционния медицински сателит, Корбо се сблъсква с корумпирани държавни служители и сенчести престъпни групировки, които са готови на всичко, за да унищожат Суон и да поемат контрола над технологичната му империя.

Корбо и неговият екип трябва да се изправят не само срещу враговете на Соун, но и срещу вътрешните си съмнения, а дали това ще е достатъчно, за да разкрият кой стои зад взривяването на „Панацея“, зрителите предстои да разберат в епизодите на сериала „Професионалисти“.

Тагове: