Реклама

„Свръхестествени имоти“ проследява ежедневието на Люк Роман (Тим Роузън) – брокер на недвижими имоти с необикновен талант. Агенцията, която той ръководи, се занимава с реализацията на най-трудните за продажба жилища – тези, в които вече са се настанили нежелани „зли“ гости – демонични същества. Люк и задружният му екип ежедневно се изправят пред вълнуващи и стряскащи паранормални предизвикателства, докато подготвят „обладаните“ домове за спокойното и безопасно настаняване на бъдещите им собственици.

Загадките, които разрешават, непрестанно ги срещат със зли духове, демони, полтъргайсти и други зловещи създания, които далеч не са плод единствено на фантазията. Докато се бори с тях, пред Люк стои и предизвикателството да разкрие какво се крие зад внезапното изчезване на баща му – бившия собственик на агенцията. Рамо до рамо до него е очарователната му партньорка Сюзън Айрлънд (Сара Леви), която също е с безпогрешен нюх към паранормалното.

„Свръхестествени имоти“ е един от най-популярните канадски сериали за последното десетилетие. До момента са реализирани два супер успешни сезона, с които bTV Action ще зарадва българските зрители един след друг, като в момента тече подготовката по заснемането на най-новия трети.

Тагове: