Свръхестествено

Реклама

В центъра на историята в „Свръхестествено“ са братята Сам (Джаред Падалеки) и Дийн (Дженсън Екълс), които още от ранна детска възраст остават полусираци, след като майка им е убита от мистериозна демонична сила. Двамата са отгледани единствено от баща им Джон (Джефри Дийн Морган), който започва да ги обучава и ги превръща в безмилостни „ловци“ и убийци на свръхестествени същества, за да получи чрез тях възмездие за смъртта на покойната си съпруга Мери.

Години по-късно, когато Сам и Дийн са на прага на своя живот, Джон изчезва мистериозно и двамата братя поемат на опасно приключение, за да открият баща си. Когато го намират, той им признава, че е наясно какво е погубило майка им – зъл демон, който той е успял да проследи. Междувременно Сам, който е студент по право и всячески опитва да избяга от участта си да бъде преследвач на демони, започва да проявява свръхестествената способност да вижда смъртта на хора преди тя в действителност да се случи.

Тези видения винаги са свързани с демона, убил Мери, в чиито планове Сам определено присъства, но с незнайна цел. Когато Джон умира в неравна битка със свръхестествената сила, двамата братя трябва сами да продължат делото, започнато от баща им. Но предсмъртните слова на Джон разкриват смущаващи факти относно участието на Сам в апокалиптичния план на злия демон...

Тагове: сериали бтв