Реклама

Мистериозни разкрития и разобличени тъмни тайни предстоят в новия сезон на „Мъртва точка“. Премиерните епизоди започват на 9 октомври и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 ч. по bTV Action.

Краят на втори сезон донесе шокиращи разкрития от татуировките по тялото на Джейн. Завръщането на сериала с трети сезон скача директно година и половина по-късно, когато Джейн и Уелър най-накрая откриват път заедно. 18 месеца след раздялата им, поради мистериозни обстоятелства, двамата разгадават скритите й татуировки. Джейн е принудена да се завърне във ФБР заедно с Уелър и останалите от екипа. Те трябва да наредят новите парчета от пъзела, за да спрат разкритите от тях опасните конспирации.

И този сезон татуировките на Джейн носят мистериозни разкрития. Екипът на ФБР преследва терористи, спасявайки Манхатън. Междувременно много от тъмните им тайни са разобличени. Миналото ги преследва, което поставя под въпрос техните взаимоотношения. Джейн и Уелър се връщат отново на стартова позиция, в която Роман трябва да бъде заловен.

"Мъртва точка" е създаден от Мартин Геро, а изпълнителен продуцент е Грег Берланти, работил по редица успешни сериали, вече излъчени по bTV Action, като „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите на утрешния ден“, „Супергърл“.

Историята в „Мъртва точка” започва, когато красива жена е намерена гола на Таймс Скуеър, покрита в мистериозни татуировки, загубила всякакъв спомен коя е тя и как се е озовала там. На гърба на жената е изписано името на агент Кърт Уелър, което веднага привлича вниманието на ФБР. Тя, агент Уелър и останалата част от федералното бюро бързо разбират, че всеки знак по тялото е свързан с престъпление, което трябва да бъде разгадано. Това ще ги доведе по-близко до истината за самоличността на жената и мистериите около нея.
За най-запалените фенове на сериала със старта на първите епизоди започва и игра в страницата на канала във Фейсбук. Наградите са оригинални сувенири от „Уорнър”.

Главните роли:

Кърт Уелър – Съливан Стейпълтън е австралийски актьор и продуцент, роден през 1977 г. в Мелбърн, познат от „300: Възходът на империята” (2014), Animal Kingdom (2010) и сериала Strike Back (2010).

Джейн Доу – Джейми Алекзандър е американска актриса от „Агентите на ЩИТ”, „Тайнствени афери” и „Богът на гръмотевиците”.

Едгар Рийд – Роб Браун е американски актьор, познат  от „Черният рицар: Възраждане”, „Да откриеш Форестър” и др.

Таша Запата – Одри Еспарза е актриса, известна от излъчвания по bTV Action сериал „Последователите”, а също от „Американците”, Public Morals, Madam Secretary, Black Box, Power, Floating Sunflowers...

Патерсън – Ашли Джонсън е американска актриса, позната ни от Critical Role, Teenage Mutant Ninja Turtles, Ben 10: Omniverse, Spooked, От местопрестъплението, Убийството и др.

Др. Робърт Бордън – Укуели Роуч е актьор, познат ни от The Royals, Starlings, Eternal Law и др.

Бетани Мейфеър – Мариан Жан-Батист е актриса позната ни от Broadchurch, Частна практика, „Синове на анархията”, „Безследно изчезнали”, „Клетката” и др.

Оскар – Франсоа Арно е канадски актьор, познат ни от X Company и „Борджиите”.

Сара Уелър – Джордана Спиро е американска актриса от „Лекар на повикване”, „Добрата съпруга”, The Mob Doctor, Декстър, Harry's Law, „Военна прокуратура” и др.

Бил Уелър – Джей О. Сандърс е американски актьор, познат ни от American Odyssey, „Под наблюдение”, „Истински детектив”, „Закон и ред: Умисъл за престъпление”, „Зеленият фенер”, „След утрешния ден” и др.