.

Холивудските звезди Джеймс Нортън и Киърси Клемънс – тази събота в „Като на кино“

Рубриката за премиери ще се прави от водещия Михаил Дюзев и кинокритика Деян Статулов

Специална среща с актьорите Джеймс Нортън и Киърси Клемънс предстои тази събота в „Като на кино“, 18 ноември, 18:00 ч., по bTV Cinema. Двете холивудски звезди си партнират с Нина Добрев в най-новия й филм „Линия на смъртта”.

Рубриката за премиери на голям екран и в ефира на bTV Cinema ще се прави от водещия Михаил Дюзев и кинокритика Деян Статулов. Двамата често имат различен поглед и мнение за новите филми и понякога спорят за качествата на новите ленти.

„Като на кино” отива и до „Банско филм фест“. Александра Петрова от екипа на организаторите ще представи програмата, която тази година включва над 120 филма, сред които и носители на „Оскар“ и неизлъчвани у нас заглавия.

Какво е дигитален плакат и какви са новите техники в представянето на една кинолента, ще разкаже майсторът на дигиталните образи Росен Дуков.

Тази събота в "Като на кино": Росен Дуков и неговите дигитални образи

В предаването ще бъде представена и зрителската класация за най-добрите български и световни приказни филми, а на Фейсбук страницата на „Като на кино” вече се оформя новия топ 3 – на най-добрите спортни филми.