Реклама

Ирмена Чичикова е водеща в „Като на кино“ на 2 март в 12.30 часа по bTV Cinema. Актрисата е добре позната на българската публика от Боряна във „Виктория“ (2014) на Майя Вит­кова, Юра и Адриана в „Аз съм Ти“ (2012) на Пе­тър Попзлатев, Кристин в „8’19“ (2018) на Теодор Ушев, Мона в „Не ме докосвай“ (2018) на Адина Пинтилие, Диана в „Писма от Антарктида“ (2018) на Станислав Дончев и от филма, спечелил наградата „Златна мечка“ на Берлинале 2018 “Не ме докосвай“. 

През 2008 г. завърш­ва НАТФИЗ в класа на Маргарита Младенова и Иван Добчев. В момента живее между София и Лондон. Ирмена Чичикова е единствената бъл­гарска актриса, участвала във филм, носител на „Златна мечка“ от фестивала Берлинале. Специално за  зрителите на bTV Cinema тя ще представи най - горещите еротични сцени в киноиндустрията и ще разкаже какво е да участваш в тях.

Пратеникът на bTV на наградите „Оскар“ Мариета Мелроус ще покаже какво се случва зад кулисите и на червения килим на церемонията. Ще попита Лейди Гага как й хрумна да използва българска песен във филма. Мариета се появи на червения килим с рокля на българската дизайнерка Елена Златева.

Кои бяха другите българи герои на вечерта, освен Димитър Маринов – гледайте в събота по bTV Cinema.

И още: Новият български филм “Снимка с Юки” с участието на Руши Виденлиев, Димитър Маринов и Петър Лесов.