.

bTV Lady – семейните сериали са тук

„Изкушение”, „Север - юг”, „Земя на честта”, „От обич”, „Нишките на съдбата” и „Една любовна история” са само част от сериалите, които каналът включва в лятната си програма.

Каналите на bTV Media Group ще предложат на своята аудитория истинско Европейско по гледане на филми и сериали, като няма да разочароват и най-верните почитатели на спорта.

Нови сериали, заедно с кино и спорт от световна класа – само по bTV Action

След фантастичните приключения на Супергърл –  братовчедката на Супермен,  от 3 август започва премиерния десети сезон на „Кости” – всеки делник в 20:00 ч. Хитов сериал ще върви и всеки делник от 19:00 ч. – „Стрелата”. В края на август е премиерата на седмия сезон на „Менталист: Крадецът на мисли” – от 25 август, начало - 18:00.

На 14 юли е премиерата на чисто нов сериал „Последователите” с Кевин Бейкън - един от най-известните актьори от своето поколение, с над 70 роли. Отличен е с награди „Златен глобус“, „Сатурн“ и две награди на „Гилдията на филмовите актьори“ и е номиниран за „Еми“ и Сателит“.

Любителите на седмото изкуство ще изживеят истинска екшън експлозия с петъците, посветени на „Умирай трудно”.  На 15 юли е премиерата на „Умирай трудно: Денят настъпи”.

В кино афиша на bTV Action са „Стормагедон”, „Червеният скорпион”, „Максимален риск”, „Заразяване”, „Брониран монах”, „Лавалантулa”, „Белязан да умре”, „Живи машини” „Универсален войник: Завръщането” и много други.

От най-висок клас е и програмата, която каналът ще предложи на феновете на спорта. На 9 август започва UEFA Super Cup, а на 16-и плейофите в УЕФА Шампиноска лига.

Зрителите не трябва да забравят, че само bTV Action им дава възможност да гледат централните новинарска емисия на bTV Новините  – всеки ден от 21:00 ч.

Няколко комедийни премиери очакват зрителите на  bTV Comedy

Всеки ден от 20:30 ч . – „Щурите съседи”, защото всеки иска да знае какво прави съседът в момента. Три етажа,  локално магазинче и портиерна приютяват героите и стават свидетели на техните взаимоотношения. Сюжетът показва колко е трудно да събереш различни хора на едно място и колко комични ситуации могат да се получат от това. Съседите на пръв поглед са нормални. Но само на пръв поглед. Те са от различни социални среди, никога не могат да постигнат консенсус помежду си, а приключенията, които преживяват ден след ден, ги сплотяват и разединяват едновременно...

Не по-малко комичен и абсурден е другият премиерен сериал по bTV Comedy – „Фитнес „Тони”. Премиерата му е на 21 юни от 23:00 ч. Тони (Иван Масаже) е собственик на гимнастически салон в квартала. Той ръководи бизнеса си, разчитайки на импровизация и на никакви разходи. Там, където всички виждат само проблеми, той вижда решения, които в повечето случаи са доста шантави. Персоналът в гимнастическия салон се състои от рецепционистка, шеф на поддръжката и чистачка едновременно,  йога инструктор по тай-чи, айкидо, суши, пролетни рулца и по всичко с ориенталски привкус и фитнес инструктор, който се  чувства като знаменитост.

Сред най-големите образи - клиенти на салона, са 40-годишен мъж, пристрастен към клюките; шишко, който не може да смъкне дори половин килограм; разведена жена, която заради кризата е принудена да се върне в стария си квартал; юпи с остър език, вманиачен във физическата си форма; обикновена жена, която мечтае да стане тв звезда, и още такива колоритни образи, които гарантират забавлението ни пред малкия екран.

Нов забавен сериал идва и от Русия. Това е вторият сезон  на „Стажанти”, чиято премиера е на  27 юни от 22:00 ч. Комичната страна на лекарската професия показват главните герои –  бъдещи медици с първи крачки в болничната реалност.  Сюжетът е по действителни случаи от лекарската практика. Поредицата е взривна смесица от забавни ситуации, хаплив хумор с черен подтекст и добро настроение.

Идеята за „Стажанти” е на Вячеслав Дусмухаметов,  един от създателите на сериала „Универ“.  Дусмухаметов е випускник на Челябинската държавна медицинска академия. Годините, прекарани в това заведение, последващата специализация по терапия и лекарската му практика стават първоизточник на множество шеги и забавни ситуации в самия сериал.

От 2 юли по bTV Comedy започват и уикенд маратони на „Двама мъже и половина”, от 15:00 до 17:30 ч., а от 8 август може да се припомните от самото начало „Столичани в повече” – от 22:00 ч.
 
bTV Cinema – кино от цял свят

И през лятото филмовият канал на bTV Media Group няма да изневери на принципа си да показва само най-доброто от световното кино. Лятото ни очаква със страхотни тематични вечери, посветени на любими актьори и заглавия. Ще се насладим на цели пет дни с филмите на Робърт Дауни-младши (27 юни – 1 юли), седмица с Ридли и Тони Скот (11-17 юли), пет дни с Джерард Бътлър (27-31 юли).

В кино афиша на bTV Cinema са всичките части на „Ледена епоха” (1, 2, 3 и 4), „Бандата на Оушън” (1,2 и 3), „Пехотинецът” (1 – 5), „Библиотекарят” (1, 2 и 3). През август предстоят „Скорост” (1 и 2), „Транспортер” (1 и 2) и  четири дни с Мел Гибсън.

bTV Cinema няма да изневери и на друга своя традиция – премиера в понеделник вечер, като само през юли предстоят „Нежна полиция”, „Съветникът”,  „Психиатрията Стоунхърст” и „Ден на подбора”.

Футбол по RING

От 22 юли до 13 август bTV Media Group ще излъчи летния футболен турнир International Champions Cup в ефира на RING.

Турнирът се провежда на четири континента и предлага на футболните фенове атрактивни срещи между едни от най-популярните отбори в света. 

„Секс по руски” – само във Voyo.bg

В центъра на историята са шестима млади московчани - Наташа, Вадим,  Юля, Марк,  Игор и Лера, чийто живот се променя на 180 градуса с появата на главната героиня Саша - самотна майка от Перм, която изкарва прехраната си с танци в нощен клуб. След инцидент на рождения ден на местен военен, Саша изпраща детето при баба си, а тя отива на гости на приятелка в Москва, с която навремето са танцували в Балшой театър. И там става неочакваното... Саша ще се окаже в епицентъра на преплитащи се една в друга истории за изневяра, тайни и интриги. И не само това! Още много болезнени и актуални истини за любовта и секса, доверието и цената на луксозния начин на живот са сред основните сюжетни линии.

„Секс по руски" ще свали маските  и ще извади на показ тъмните страни от живота на млади двойки, живеещи подвластни на емоциите и желанията си. Всеки един от персонажите провокира и представя себе си в най-неочаквана светлина.

Първият сезон на сериала ще бъде достъпен за потребителите на VOYO от 19 юни, а само седмица по-късно – от 26 юни, започва вторият сезон.

Още четири от най-добрите сериали, произведени в Италия, Турция и Испания, влизат в телевизионния афиш на VOYO през юни. На 6 юни бе премиерата на „Страсти в Тоскана” и „Щурите съседи”, на 9-и - „Д-р Зоуи Харт”, а от 21 юни е стартът на „Фитнес Тони”.