Искра Донова обсъжда смелите и самостоятелни жени с Юлиян Петров от „Скъпи наследници“

19 и 22 ноември от 17:30 часа в ефира N-JOY

Носителката на ИКАР и звезда на Младежки театър „Николай Бинев” – Искра Донова, позната на зрителите на bTV като Снежана от „Скъпи наследници, ще гостува в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY  следващия понеделник и четвъртък от 17:30 часа. Красивата кръчмарка от Бели Вит ще сподели отношението си към смелите и самостоятелни жени, които балансират  между бизнеса, семейството и личния си живот.

2111755587.jpg

Екранната Снежи в сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще дискутира с Юлиян пред слушателите на радио N-JOY правилния подход при възпитаването на тийнейджърите, кога самостоятелността е градивна и кой е най-добрият момент да станеш малка. Искра ще разкаже за първата си работа в реалността, за любовта си кам театъра и камерата, както и за трудностите и радостите по пътя на един актьор. Двамата ще обсъдят дали бягството може да успокои душата ти, шегите на съдбата и връщането към старите чувства.

2111755588.jpg

Кой ще отпадне от състезанието за наследството, как ще приемат Дочеви разкритието за агентурното минало на Петър и как ще се развият събитията в Бели Вит след разкритието за плановете за застрояване на района, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

2111755589.jpg

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.

bTV Plus