Антоний Аргиров споделя как се изграждат противоречиви образи

По какво се познава идеалният партньор и за какво може да се използва гузната съвест - на 26 и 29 ноември в рубриката на  Юлиан Петров от „Скъпи наследници“ от 17:30 часа в N-JOY

Реклама

Актьорът с дипломи за електронни системи, “Икономика на интелектуалната собственост”, МИО и специализация по кино и телевизионна режисура – Антоний Аргиров, познат на зрителите на bTV като Васил от „Скъпи наследници“, ще бъде гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще разберат имал ли е куриозна случка с гаджета с пушки и ревниви бащи, как се изграждат противоречиви образи на театралната сцена и пред кино обектива, колко време е продължил най-дългият грим в кариерата му.

Екранният Васил от сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще сподели през слушателите на радио N-JOY мнението си за най-голямото прегрешение спрямо семейството, потенциала на България за „снимачна площадка“ на чужди филми и арена на спортни дуели на международно ниво. Заедно с Юлиян Петров ще коментират какъв трябва да бъде перфектният партньор за създаване на семейство, толерантността на обществото, най-хубавата първа среща и има ли основателна причина да избягаш от любовта.

Защо Антоний Аргиров е избрал актьорската професия пред музикална кариера, за кой специален човек е свирил на пияно и кога ще видим режисьорският му дебют – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY. Как ще се върне героят му Васил в играта за наследството на Дочеви, ще успее ли планът на Георги да използва гузната съвест като оръжие и каква ще бъде ролята на фолк примата Анелия в събитията в Бели Вит, зрителите ще видят в „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.