Любомир Ковачев и Юлиян Петров от „Скъпи наследници“ коментират романтиката, прошката и смелостта на жените в Бели Вит

На 3 и 6 декември от 17:30 часа по радио N-JOY

Реклама

Артистът от френската школа, носител на наградата от КАН за главна мъжка роля в късометражния филм „Военен ботуш", част от трупата на „Нов театър“ – Любомир Ковачев, познат на зрителите на bTV като Румен от „Скъпи наследници“, ще бъде гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY. Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще разберат как екранният хирург печели женските сърца в живота, какъв е най-екстравагантният му начин да си върне любовта и давал ли е втори шансове.  

Любомир Ковачев ще обсъди със своя колега и приятел Юлиян Петров как изкуството помага на романтиката, изкуплението на греховете и прошката, патриотизма и реализацията в чужбина. В понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY актьорите от „Скъпи наследници“ ще говорят за безкористните добрини, смелостта на жените, предизборния популизъм в Бели Вит и незабравимите рождени дни. А какво ще се случи с връзката на Румен и Катерина, предстои ли му поредния сблъсък с Борис, с какво са различна френската образователна и здравна система от родната и какво ще донесе на селото неговия персонаж -  в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.