Реклама

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще разберат кой е отговорен за побоя над Борис. Неда ще влезе в ролята на борец за справедливост и защитник на детето си, Юлия ще се опита да използва ясновидските си способности, за да разкрие виновника, а Косьо ще бъде разгневен от егоизма на сина си. Партньорството на екстремния спортист с Калин няма да бъде добре прието от никой, освен от Ани.

Дочеви ще се подготвят за 50-тия юбилей на Милица, която не е празнувала рождения си ден от цели 25 години. Бизнес дамата ще съчетае повода с официалното откриване на първия бутик на „Зла жена“ в столицата, но това ще направи организацията още по-стриктна и изнервяща. Как ще се отрази липсата на бели трюфели и есетра, какъв план ще измислят Иван и Косьо за празненството, как ще види вечерта Юлия и какъв неочакван подарък ще получи рожденничката от баба Злата?

Спонсорът Сара ще продължи да предлага методи за справяне с депресията и зависимостите на Васил, като един от тях ще е активният спорт. Присъствието му в Бели Вит ще повдигне въпроса има ли право едно дете да познава биологичния си баща или понякога е по-добре да не знае за съществуването му. Той ще бъде заподозрян в съучастие с Георги, а приятелката му ще се замеси в опасен любовен триъгълник. Как ще реагира Чавдар на бащинските желания на Васил - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Подкрепата на Георги и Цветан към спортното развитие на селото ще накара Поля да преосмесли трудовите си взаимоотношения, а Любо, Чочо и Боби - да вземат решение каква цена биха платили, за да сбъднат мечтата си. Иван ще започне сериозна подготовка за изпитите за пилот, а Снежи ще бъде впечатлена от амбицията му. Внезапното изчезване на Ленин ще притесни сериозно стриптизьорката Ники и ще накара кръчмарката да й разкрие любопитни подробности за живота на руснака.

Завръщането на Румен в Бели Вит ще бъде гарнирано с изненада за Катя – документите за специализацията й в САЩ са одобрени. Лекарката ще се опита да се възползва от присъствието му в селото, което ще обърка всички. Междувременно, усещането на Поля, че знае кое е най-доброто за приятелите й, ще доведе до сериозни противоречия и ще я изпрати на пътуване, което променя съдбите.

Предизборната кампания за кметския пост в Бели Вит е в разгара си, а Чочо и Диди се подготвят за дебатите на кандидатите с помощта на специалисти. В радиото ще гостува политолог, който ще прогнозира, че този, който успее да докосне и разума, и емоциите на избирателите, ще спечели. А какви ще бъдат платформите и аргументите на тримата претенденти - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Докато подготвят възстановката на беловитското въстание, Косьо и Иван ще разкажат на Крум легендата за смелите българки, които измамили пашата, за да спасят мъжете си. Професионалистите в „Зла жена“ ще получат специална поръчка – да ушият байряка, а разпределянето на ролите в постановката ще бъде въпрос на чест. Красотата на носиите ще „отвори очите“ на мъжете, а под звуците на патриотични песни като „Кой уши байрака“, „Стани, стани, юнак балкански“, „Боят настана“ и „Хубава си, моя горо“, беловитчани ще си припомнят, че „освен пияници, са и българи“!

Има ли право някой да взима решения за живота ти, кои са позитивите на остаряването и какво може да направи Чочо истински щастлив? Какво може да накара Милица да се възхити от Венета, ще пострада ли Ани от поредната си опасна игра с Калин и има ли шанс за връзката на Катя и Боби? Какво мисли лекарката за виденията на Юлия и какъв ще бъде драматичният финал на празненството на рожденичката - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg