Реклама

От тази вечер зрителите на bTV ще могат да се насладят отново на хитовия сериал „Скъпи наследници“, който ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 часа. В нов час, с интересен и вълнуващ сюжет и не на последно място – със силно и запомнящо се актьорско присъствие, свежите епизоди на “Скъпи наследници” ще приковат пред екрана, както хилядите фенове на успешния бг сериал, така и нови такива.

В предаването “Тази сутрин" днес - Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин споделиха незабравими спомени от времето на снимките и разказаха как благодарение на “Скъпи наследници” всъщност актьорите са станали скъпи приятели в живота. И до днес те продължават да се търсят и се виждат често. При новината за завръщането на сериала в ефир, те коментирали с вълнение предстоящия нов старт в онлайн групата си, но за съжаление доброто настроение било помрачено от новината за неочакваната смърт на младата актриса Лорина Камбурова, преди броени дни. В „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин играят сестрата и бащата на Ана, в чиято роля е именно Лорина. Актьорите разказаха, че са прекарали доста време с нея и, че тя винаги е била усмихната и позитивна въпреки трудностите в живота си.

В “Скъпи наследници” зрителите ще се насладят на отличната актьорска игра както на едни от най-големите и уважавани артисти, така и на новото поколение телевизионни актьори, като започнем с Орлин Павлов, който е в главната роля, и продължим с великолепните Цветана Манева, Койна Русева, Георги Кадурин, Досьо Досев, Филип Аврамов, София Бобчева, Иво Аръков, Михаил Билалов и много, много други. Комедийно-драматичният сериал е един от най-успешните и любими на зрителите на bTV и има заснети 170 интригуващи епизода.

„Скъпи наследници“ разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година без да напускат селото за повече от 12 часа. Всичко това ражда множество комични и драматични ситуации, а развръзката е повече от неочаквана.

Гледайте “Скъпи наследници” всяка делнична вечер от 21:00 часа по bTV.