.

Тежки признания и женски бой - в „Скъпи наследници“, 20 февруари, от 18:00ч., по bTV

След като Борис (Орлин Павлов) гони Ани (Лорина Камбурова) от дома си, а тя все още не иска да вижда Снежи (Искра Донова), Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) се съгласяват момичето да пренощува при тях. Пред огорчения баща на спортиста тя признава, че е изневерила, тъй като мислела, че самият той има нещо с Катя (Даяна Ханджиева). Ще приеме ли обяснението й един от членовете на селското сдружение и как ще реагира Борис като види бившата си половинка в семейния си дом, разберете в новия епизод на „Скъпи наследници“.

скъпи наследници

След дни на мълчание Снежи най-накрая споделя и с Неда голямата си тайна - че е майка на Ани. Научила това, майката на Борис прави всичко възможно да ги сближи. Ще успее ли обаче?

скъпи наследници

Междувременно Диди (София Бобчева) и Поля (Рая Пеева) вече не могат да скрият неприязънта си една към друга. Поредната им среща в дома на Чочо (Юлиян Петров) ще приключи с голям екшън, а боят, който ще се развихри, неволно ще бъде заснет.

скъпи наследници

Видял, че няма как да се измъкне от изнудването на Станислав (Петко Венелинов), Васко (Антоний Аргиров) ще се съгласи на условието му и ще признае на Марин (Димитър Баненкин), че той го е натопил пред полицията. Как ще реагира бизнесменът – в новия епизод на „Скъпи наследници, от 18:00 часа, по bTV.

скъпи наследници